Utorak 7 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Šta se događa 73

05 Stu 2018
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

 miro

Proročanstva,kako nastaju,dali su istinita.
Na svijetu se ništa ne dešava slučajno ,sve je unaprijed isplanirano,u dubokim podzemnim tajnim gradovima krije se elita,vlada u sjeni koja služi svojim zlim gosopodarima.           

Odmah se pomisli na NLO-e,Roswell,da se posjetimo kroz povijest je zabilježeno deset(10) padova NLO-a u Njemačkoj,zato je njemačka tehnologija ispred vremena,da Njemačka je gospodar tehnologije,ne Sjedinjene Države,te Njemačka nije izgubila rat nego samo bitku.

Netko u strogo skrivenim tajnim bunkerima,piše proročanstva pa ih plasira u javnost,kao Baba Vanga rekla ovo,ono,a ljudi nasjedaju na to.
Davnih dana se trebao desiti nuklearni rat,ali se nije desio,postoje dobronamjerni izvanzemaljci,koji dobrim stanovnicima ovoga planeta žele pomoći,iako se to od njih ne zahtjeva,ali oni hoče da pomognu,pa rastope nuklearne projektile,šta mislite da su se tek onako Ameri i Rusi dogovorili da ne upotrebljavaju nuklearno oružje,ma vraga,uništeno im je,pa da to sakriju dogovorili sporazum.

Sad opet jedan drugom prijete smrtonosnim oružjem,koje im je vjerovatno uništeno pa če se opet dogovoriti,a scenska igra im dobro dođe. Gomila se ogromno naoružanje
sprema se posljednja bitka dobra i zla,mislim 39 harmagedonska bitka,ili bitka za Megido,koji je sa vojne strane zahtjevan

U svemiru se dešavaju čudne stvari kvare se orbitalni teleskopi pa kao izašao mu rok trajanja isl.
Ili je namjerno pokvaren da se prikrije kao ovo

Planet se stalno promatra od strane izvanzemaljaca i oni vrše pritisak na političare,koji su sluge zla,nisu svi ali velika večina jeste,drag im novac,koji je bezvrijedan,ali je jak kao magija,jer za običan papir činiš zlo.
 

 

Miro

 

 

 

na,to,kao,mu,rok

 

 

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno