Petak 3 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Šta se događa 64

17 Ruj 2018
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

   miro

Mjesec tamna strana,napušteni (ili ipak ne)gradovi na mjesecu,projekt Montauk,Antarktikčke baze ili bolje reči pod ledom sakriveni ogromni gradovi itd itd.Dali je ovo jedan običan planet ili je više od toga.
Izgleda da je ipak ovaj planet rasadnik života i svi ga svojataju,svima je od izuzetne važnosti-
Postojala je i dan danas postoji drevna civilizacija koja je u davna vremena stvorila tkz.zvjezdane kapije ili bolje reči star gate kao i iz istoimenog filma i serijala,a projekt Montauk je bio baš vezan za to,koruštenje umjetno stvorenih crvotočina za putovanje diljem svemira.
Asteroidni pojas između Marsa i Jupitera je izgleda ostatak Super zemlje,na tom planetu su prema drevnim predajama živjeli divovi,ciji ostaci se i dan danas mogu pronači na našem planetu,ali Smithsonian to uporno krije unišatavajuči dokaze.
Admial Byrd 1947 godine odlazi u lov na Naciste koji su se sakrili na Antarktici,nije znao da su nacisti pronašli drevne gradove pod debelim ledom Antarktike,sa svom opremom i tehnologijom,te su ga dotukli,ali su mu ujedno ponudili i suradnju za svemirski program,potučen dolazi u Ameriku i izmišlja priču o vanzemaljcima,i šupljoj zemlji.
Nokon toga 1957 godine nacisti u NLO-ima prelječu bjelu kuču,demonstrirajuči tehnologiju koju posjeduju,te se dogovara suradnja u svemirskom programu sa Amerikancima,a financira se na razne načine od trgovine drogom,piratluka,prodajom kopija robe itd itd da ne nabrajam ima puno toga.
Izrada raketa na kemijski pogon nije toliko skup koliko se prezentira,iznose se lažne brojke,i svi se dive kada se raketa lansira u svemir ne znajuči da je to smeče od svemirskog programa koji služi za zaglupljivanje,dok se masovno koristi tehnologija Drevnih.
Od 2012 godine masovna pojava dva sunca,ili bolje reči sunce i letjelica u obliku kugle ili zvjezde smrti,odjednom oko zemlje se stvara zaštitno polje.
Postoji priča kako su Drakonijanci koji su još malo gazde na ovom planetu sa razornim oružjem gađali te zvjezde smrti,ali se svaki put taj snop odbio natrag na zemlju,znate one čudne rupe u sibiru za koje nitko nezna šta je to,e da nezna se.
Nakon toga se postavlja zaštitno polje i nema bježanja.Predstoji Armagedonska bitka,dobra i zla.
Trebalo bi puno vremena za opisati rat u Siriji,ne zbog nafte i zemnog plina ali da zbog vanzemaljske tehnologije,ista je stvar vezano za Irak,Iran,Avganistan,tj kolonije Lemurije,slična je stvar vezano za bivšu Jugoslaviju,dje vojni vrh radi na razvoju nuklearnog naoružanja,u suradnji sa Libijom,dje zbog tuđih interesa ginu na desetke hiljada nevinih.U Bosni otkrivene najviše piramide na svjetu a dje je piramida tu je vanzemaljska tehnologija ista stvar u Rumuniji dje su otkriveni podzemni gradovi divovski proporcija,kao da su stanovnici tog grada visoki neki 30 metara.
Istina se ne može sakriti i izlazi u javnost na raznorazne načine,treba samo malo kreativnosti.


Miro

 

 

 


i,to,je,šta,u

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno