Nedjelja 12 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Šta se dešava 57

23 Kol 2018
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

miro            

Zlatno doba,proročanstva o njemu dali su istinita .Započeo sam sa pinealnom žljezdom koja nam omogučava spajanje sa izvornom energijom svemira,zadiruči u paralelne dimenzije,životnom silom,tvorcem života.Dali je pojam zlatno doba izmišljen,to sretno stanje izvan normalnog ljudskog iskustva.To vrijeme blaženstva u prošlosti.Ljudska biča su u davna vremena živjela u daleko boljim uvjetima,ta drevna mitologija koju su navodno bogovi skrili od nas.Ili je to samo mitologija,značenje koje govori da su prirodni ciklusi nekada davno bili puno povoljniji nego danas.
Sunčev sistem prolazi kroz energetski oblak,a njega znanstvenici negiraju,a taj energetski oblak direktno utječe na prirodne sile našega planeta,dajuči mu potrenu životnu energiju.
Nekada su postojala ogromna stabla,divovi,vinova loza je rađala grozdove od 30 kilaa to sve zahvaljujuči djelovanjem životne sile.
Zato je tako velika panika strka na planetu,političari gube utjecaj.
Ljudi postaju svjesni svojih parapsiholoških spoznaja,znajuči da to nije izmišljeno,nego pod utjecajem energetskog izvora iz centra galaksije,dobivaju one duhovne sposobnosti koje su davno izgubili.


miro

 

 

 


vinova,nego,pod,da,su

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno