Petak 5 Lipanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Šta se događa 55

08 Kol 2018
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

miro

Tiha ugodna noć,nebo puno zvjezda,odjednom svjetla kuglica proleti pored mene,pa nekakva svjetla figura,oblik,neznam šta je to,samo prođe pored mene.
Problem s očima,napetost,dugo i naporno radio,pa se dese čudna viđenja,blješti u očima,ma ko čega znati šta je.Nije ni jedno od svega toga,to su Orbovi,duhovna bića,vezano je za spirutualnost.Negdje je nastao procjep između dimenzija,ili ta bića poznaju putovanje prateći zmajeve linije.
Vrlo su radoznali,bezopasni,a to opet govori o nečijoj osobnosti,kada dopuštaju da ih se ugleda.
Predpostavlja se da su orbovi vrata u drugu dimenziju,a opet da su to spiritualni entiteti,za sada je dosta toga nepoznato.
Sve ovo govori da zemlja nije samo obična kugla rastopljenog metala.
Zašto orbovi posječuju naš planet.
Kako su vrlo razigrani,radoznali,a ujedno ih se smatra potomcima zvjezda(do danas je nepoznato kako nastaje zvjezda,a kako supernova,sve ono što pišu o svemu tome su samo nepotvrđene teorije)te nas uče čaroliji života,jer čovjek nije stvoren za život na ovome planetu.
Pomažu nam da shvatimo svemir,galaksije,da to nije prašina,razni plinovi,gravitacijske sile,zračenje itd itd
Uče nas da suosječamo sa svim oblicima života.


Miro

se,da,su,a,opet

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno