Subota 8 Kolovoz 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Šta se događa 51

19 Srp 2018
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

miro2

Koliko je čovjek složen,kompliciran bio mehanizam.Svakim danom se otkrije novi dio ljudskog tjela,novi čudnovatni organi.
Ali ima jedanmali organ u ljdskoj glavi veličine zrna graška,koji kao da se ne nalazi u mozgu,smješten između dvije polutke mozga,zaštičen smolastom tekučinom,a položaj mu je takvi pa kao da glumi treče oko.
Pogađate to je pinealna žljezda,ili epifiza.

    pinealna žljezda    
Sad zašto sam se nje dohvatija,ko nije čuo za treče oko,intuiciju,duh tjela,ili ko nije ponekad vidio bljeskove pred očima,ili kao da čuje neki glas koji mu kao govori. Za sve to je zaslužna ta mala pinealna žljezda.Koliko je ona važna,pa drevne civilizacije su joj predavale veliku paznju.
Zahvaljujuči njoj možemo meditirati a kako je svemir informacija ili bolje reči zivotna energija,moremo sa njim kontaktirati.Šamani,seoski vračevi,vračevi indijanaca su odlazili na osamu i pitali duhove.
Taj mali odašiljač.Neka istraživanja govore da se u pinealnoj žljezdi nalaze nano kristali.

  treče oko pinealna žljezda    


Piezoelttrčni efekat omogučuje putem vibracije krisatal stvarati eletrični impuls,ali...
Neki znanstvenici poput dr.Ricka Strassmana predpostavljaju da bi pinealna žljezda  mogla lučiti i psihoaktivnu kemikaliju zvanu DMT premda to još uvijek nije dokazano,zbog njenog brzog raspadanja.Čini se da posredstvom pizoluminiscencije DMT također otpušta svjetlost.Znate ono bljeskovi pred očima.


Buduči da pinealnu žljezdu ne štiti krvno moždana pregrada prepravljivanje krvotoka DMT em pinealnu žljezdu bi moglo napuniti piezoeletričnim mikro kristalima.
Ima još puno toga.Bilo bi potrebno stotine stranica za pisati.
Da se radi o nečemu izrazito važno pokazuju razne rezbarije,ina papinom štapu se nalazi izrezbarena pinealna žljezda,na nekim rezbarijama se pinealna žljezda pokazuje kao jaje koje je omotano sa dvije zmije.
Napomena zmija nije simbol zla,kao kada ti baba gata iz kave,vidim zmiju imaš neprijatelja,zmija je simbol mudrosti, znanja.
Sad kad ovo znate,nađite mirno mjesto,upregnite svoji misli,da svijet bude sretan,bez podlih političara i njihovih pokvarenih gospodara,programirajte svjet oko sebe,bez zla,nasilja.

https://matrixworldhr.com/2012/05/31/epifiza-i-melatonin-kljucni-elementi-zdravlja-uma-i-tijela/

 


Miro


nije,za,oko,sa,zmije 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno