Utorak 14 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Šta se događa 49

03 Srp 2018
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

miro

Stani sunce iznad Gibeona imjeseče iznad,dola Ajalona.I stade sunce i zaustavi se mjesec sve dok se nije narod osvetio neprijateljima svojim .Ne piše li to u knjizi Pravednika.I stade sunce nasred neba i nje se nagnulo ka zapadu cjeli dan. Poznati stihovi onima koji su bar nekada proćitali Bibliju.
Radi li se o simboliki,Jošua je ratovao sa Amorejcima i bitka se nikako nije nazirala kraju,i onda on uputi gore navedenu molitvu.
Dan je trajo 20 sati,dali je tomoguče,ili su samo gorjele vatre da se dolina osvjetli,pa se koristila kao simbolika.
Zemlja i Mjesec mogu li se zaustaviti,nebeska tjela koja imaju svoju rotaciju,a i sama gravitacija je dosta komplicirana,šta je proizvodi,Gravitoni!.
evo šta kaže wikipedija
https://hr.wikipedia.org/wiki/Gravitacija
složena i komplicirana sila,po ovome zemlja se tek tako nemože zaustaviti,sila gravitacije održava njenu rotaciju.
Događaj kada se sunce i dalje moglo vidjeti,ali ako je u zemlji Izraelovoj bilo sunce a šta je bilo na drugom kraju planeta.
Recimo u Andama se opisuje fenomen kada je noč trajala izuzetno dugo,nema mjeseca a ni sunca.U Kananu sunce nije zašlo 20 sati ,a u Andama nije izašlo tjekom istog vremenskog perioda.
Zar se ne opisuje istidogađaj s različitih strana Zemlje.Potvrđuje li ovo stvarnost događaja.
Šta se desilo to je zagonetka.
U vrijeme ovih događaja padalo je kamenje sa neba,i više je Amorejaca poginulo od kamenja sa neba negoli od Izraelske vojske.
Dali je neko nebesko izrazito veliko nebesko tjelo došlo blizu Zemlje i sa svojom gravitacijom usporilo rotaciju zemlje.
Čitam u knjizi Zecharia Sitchina-Izgubljena Kraljestva:
Dan kada je sunce stalo u kananau bila je noć bez izlaska sunca u dvjema Amerikama.
Ova pojava na ovaj način potvrđena,postoji nepobitan dokaz vjerodostojnosti andskih sječanja na Drevno Carstvo koje je započelo kada su bogovi darovali čpvječanstvu zlatni štap na jezeru Tititaca.
Aha tu smo Vanzemaljci.
Da li postoji tako velik svemiski brod da sa svojom masom uspori gravitaciju Zemlje

  jupiter nlo1     
                                                                                              ovdje je prikazano nešto doista velikoNetko je dovukao asteroid pa su manji komadi padali na zemlju,netko inteligentan je usmjerio krhotine,koje su ubijale Amorejce,bogovi Anunaki,ili ko,legende ih predstavljaju kao divove bjele brade,drugi opet kao Atlantiđane.


http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-3460903/Conspiracy-theorists-claim-spotted-interstellar-mother-ship-near-Jupiter-s-moon-Europa.html

 

 

miro

 

 

 

 

zemlja, se, tek, tako, nemože, zaustaviti,sila, gravitacije

    

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno