Petak 10 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Šta se događa 43

04 Lip 2018
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

 miro2         

Koji se vrag dešava sa planetom,erupcije vulkana,potresi,sunce slabi,ušlo u period smanjene aktivnosti.
Elektromagnetno polje zemlje oslabilo,u zraku se osječa težina,velika vlažnost,a sunčeve zrake,pržu kao da su iz mikrovalne pečnice,što je potvrdam da nema zaštitnog polja,ustvari ima ga ali je oslabilo.


Ako zaštitno polje i dalje bude slabilo,može li se preživjeti svemirska radijacija.
Katastrofa Černobila.
Nakon katastrofe,priroda oživjela,puno radioaktivne divljači,ali kako je ta divljač preživjela.Lokalno stanovništvo se unatoč upozorenju vrača na svoja ognjišta,ne hajuči za upozorenje na radijaciju,a turisti se nemogu načuditi.
Međutim šta je radijacija i kako se objašnjava
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
preneseno sa wikipedia
Radioaktivnost je spontano emitiranje alfa-česticȃ i beta-česticȃ iz tvari, često praćeno i emisijom gama elektromagnetskih valova, pri čemu kemijski elementi prelaze iz jednih u druge te se oslobađa energija u obliku kinetičke energije emitiranih čestica ili energije elektromagnetskih valova.
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
pa zar tela nije pronašao način kako se zaštiti od radijacije,to je elektromagnetno zračenje
ovdje sve o teslinim izumima
https://matrixworldhr.com/2012/01/08/10-izuma-nikole-tesle-koji-su-promijenili-svijet/

pojave čudesni nazovi svemirski brodova oko sunca
http://www.pravda.rs/lat/2014/3/15/nasa-snimila-svemirski-brod-blizu-sunca/
samo pojava ili nešto više jer sunce nije sunce,šta mu se desilo,a nasa manipuliše sa informacijama
pa pojave divovski matičnih brodova oko Jupiterapa nekakve ljetjelice na mjesecumoglo bi se o svemu ovome danima pisati.
Očito da je planet pod nadzorom,i netko se brine da uvede red,a sad je upit da li je došlo do oružanog sukoba vanzemaljci i  zemljani.
Totalni je kao na Zemlji vlade diljem svijeta su u kaosu,planet se trese,vulkani se ponašaju kao nikad do sada,kao Havajski naprimjer
https://www.kurir.rs/planeta/3061557/snimci-dronom-pokazuju-sav-pakao-vulkanski-krater-na-havajima-je-velicine-90-fudbalskih-terena-a-opasnost-od-erupcija-jos-nije-prosla-video


vulkanolozi misle da če doči do stašne erupcije,lava se iz grotla povukla,moguče da je našla novi put dje če istjecati ili eruptirati.
Pa je sad drugi vulkan eruptirao u gvatemali
https://www.bbc.com/serbian/lat/svet-44353249


Dali se svi ovi događaju mogu usporediti sa vremenima kraja,sve se resetira vrača na početak,uništenje planeta zemlje,pa njenim novim stvaranjem,pa opet prvi primat,pa genetski inžinjering pa homo sapiens itd itd,ali koliko dugo ima li to kraja.
Diljem svjeta se pronalaze drevne građevine,ostaci nama nezamislive tehnologije,i da ko je to radio,dje su tvorci tih uređaja,tih građevina.


I šta sad...

 

Miro

 

da,je,očito,planet,ili

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno