Nedjelja 5 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Šta se događa 27

20 Svi 2016
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

miro2        


Čudni zvukovi koji dolaze sa neba,trube ili šta li je več,asocijacija sa biblijom i Harmagedonom.Da li jebaš tako.
Strah je najbolji saveznik,uplaši čovjekai sa njim možeš raditi šta poželiš.Sa napretkom tehnologije dolazi do raznih zloupotreba iste,neko se malo zeza pa zahvaljujučim jakim pojačalim i zvučnicima emitira zvuk trube i zvona,koja djeluju zastrašujuče.
Da li zbog upotrbe nuklearnog oružja za kopanje podzemnih gradova i tunela dolazi do promjena u zemljinoj kori pa ona kao da škipi trubi pomiče se sloj zemljine kore.{Zlo}Upotreba nafte i fosilnih goriva,zagrijava(?) atmosveru i tope se ledenjaci,zemljina gravitacija se koleba usporava,zemlja tetura,tektonske ploče se sudaraju,izazivajuči razne zvučne efekte.Mašta?
Može se iznositi sila teorija,da se nešta dešava to je tačno ali šta?Znanstvenici se igraju u Cernu


bombardirajuči protone da otkriju tkivo svemira,a da nisu nešta zeznuli?
Ali ovo je zanimljivo,trube su se čule u Ukrajini,tamo je došlo do rata,sada se čuju po Njemačkoj,a Rusi nikada močniji,svako malo na vidjelo izlazi nova ratna tehnologija.

 

 

malo, na ,vidjelo ,izlazi ,nova, ratna ,tehnologija.

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno