Petak 10 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ČUDNOVATNI KRATER

16 Stu 2013
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

 

 

 

    rusija_zivi_krater                   

ima jedno mjesto u Rusiji točnije Irkutsk dje se nalazi krater,kao od udara kometa ili meteora,dosta je čudan taj krater? Izgleda kao veliko orlovo gnjezdo,sa jajetom unutar gnjezda.

 

Znanstvenici neznaju???Od čega je taj krater.Misli se da je to ostatak famoznog meteora iz tunguske koji je 1908 explodirao na 8 km visine!Nikada nije pronađen njegov krater,a kako se radi o 700 km udaljenosti a to je za bolid tj meteor ili komet samo 15 sekundi  leta,vjeruje se da bi to mogao biti ostatak tunguskog kometa.

Proučavanjem tog kratera na dubini od samo 100-150  metara nešta se nalazi u obliku cilindra??To nešta u krateru ne miruje!Nego se nešto dešava sa tim amo reči ŽIVIM kraterom.

Zanimljivo je i drveče koje raste okolo kratera,raste izrazito brzo,to isto se dešava i u Černobilu ali zbog radijacije.Radijacije ovdje nema ili ima samo u tragovima.Ispod kratera ima obilje vode?

Krater je ŽIV stalno mjenja svoj oblik,nešto se unutar njega stalno dešava,promjer kratera je oko 40 metara.

NEKOLIKO FOTOGRAFIJA KOJE SU PREUZETE SA http://theviralpost.com

   rusija_zivi_krater1       

.

           rusija_zivi_krater2

 

autor

Miro-sinj

 

 

 

 

 

Proučavanjem ,tog kratera, na dubini od samo, 100-150  metara, nešta se nalazi

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno