Utorak 14 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

NLO,tko su,šta su odakle dolaze

03 Ožu 2013
(Reading time: 1 minute)

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

nlo11

 

Nlo dali su to doista izvanzemaljske letjelice,ako jesu zašto imaju uglavnom diskoidni oblik.Zašto nebi mogle imati izgled kao u serijalu Andromeda ili Babilon 5.

  babilon_5      

ILI MOŽDA OVAKO

       andromeda      Zar nacisiti nisu radili takve prve letjelice u obliku diska,koji se sastojao od dva djela a okretali su se u suprotnim smjerovima.
Obe plohe su bile nabijene visokim naponom te se mogao kretatit ogromnim brzinama u svim smjerovima,a piloti klasičnih aviona su mogli samo sanjati o izvedenim manevrima.
Odakle nacisitma nacrti,da li je bio isti slučaj kao i kod Nikole Tesle da je imao vizije,a u tim vizijama je opet imao kompletne detalje uređaja kojeg je želio napraviti.
Opet se pitam dali je to zemaljska tehnologija od davnina,od drevnih civilizacija koje su zivjele na planetu zemlji,Afganistan je vrlo zanimljiv tamo su prema nekim mišljenjima pronađene prve diskoidne letjelice.

 

 

autor
Miro-sinj

Obe plohe, su bile, nabijene, visokim naponom, te se mogao

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno