Subota 4 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

DUHOVI ILI SAMO ŠALA

08 Sij 2013
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
DUH


Otvoren portal?U Velikoj Britaniji najezda duhova, vukodlaka i zombija
Statistike koje je iznijela policija u Velikoj Britaniji, naročito u Walesu, pokazale su da je 2012. godina bila neobično aktivna što se tiče prijava paranormalnih pojava.
U Walesu su tako prijavljeni slučajevi duhova koji ostavljaju otisak svojeg lica na jastucima, prijavljeno je i nekoliko napada duhova, a neki su prijavili i da su ih bestjelesne utvare uhvatile i pokušale vući u nekakav portal.
U mjestu Haverfordwest jedan je muškarac prijavio da je vidio duha svog oca, a mještanin iz Llandrindod Wellsa vidio je duha u svojem vrtu koji ga je toliko prestravio da je morao zvati policiju.

Osim duhova, policiji su prijavljena i tri zombija, te dva vukodlaka. Na žalost, niti jedna od prijavljenih sablasti i utvara nije uhvaćena pa je teško procijeniti radi li se o stvarnim pojavama ili o bujnoj mašti mještana.

Oni koji vjeruju svjedočanstvima imaju teoriju da se radi o otvaranju portala između dva svijeta do čega je došlo uslijed pojačane sunčeve aktivnosti prošle godine. No, prema njihovim tvrdnjama, takva vrata između svjetova su kratkotrajna i nestabilna.

Najgora stvar koja se može dogoditi jest da bića s druge strane uspiju povući ljudsko biće kroz portal. Posljedice takvog jednosmjernog putovanja navodno bi bile kobne, no kako još ne postoji nitko tko se s takvog puta vratio, sve su samo spekulacije.

autor
K.L./Arbroath
preneseno sa
http://hot.net.hrOsim duhova, policij, su prijavljena, i tri, zombija
O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno