Subota 8 Svibanj 2021

Pretraga

Medicinski tekstovi stari 2.500 godina koji naoko iznenađujuće detaljno opisuju koronavirus

22 Lis 2020
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Prema drevnim tibetanskim medicinskim tekstovima, oni koji su tada živjeli naizgled su znali poprilično o epidemijama. I što je zanimljivo, epidemije opisane u drevnim tekstovima bile su jezivo slične epidemiji koronavirusa koju svijet trenutno doživljava. Medicinski tekstovi, koji se nazivaju Gyud-Zhi, detaljno opisuju medicinsku praksu na Tibetu i u himalajskim regijama prije oko 2500 godina.

Opširnije...

Komentiraj (0 Komentara)

TORZIJSKA POLJA NIKOLAJA KOZYREVA

18 Lip 2020
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

TORZIJSKA POLJA NIKOLAJA KOZYREVA.

Ruski znanstvenik Nikolaj A. Kozyrev smatran je genijem. 1925., u dobi od 17 godina, objavio je svoje prvo znanstveno djelo, koje je bilo posvećeno astrofizikama, atmosferi Sunca i drugim zvijezdama. Ovaj je članak naišao na veliko odobravanje ostalih znanstvenika.

U dobi od 20 godina, diplomirao je fiziku i matematiku na Institutu Lenjingrad. Do 28. godine bio je profesor u institutu i izvanredan astronom.

Dok je Nikolaj Kozyrev uživao u uspješnoj karijeri profesora i istraživača, Joseph Stalin, vođa Sovjetskog Saveza, osjećao se ugroženo od znanstvenika koje je doživljavao kao neovisne mislioce. Da bi to spriječio, 1936. uhapsio ih je i poslao u koncentracijske logore. Među zatvorenicima je bio i Nikolaj Kozyrev. Za 11 godina koje je proveo u kampovima, nije mu preostalo ništa drugo nego promatrati, meditirati i razmišljati.

 kozirev ogledalo

                                                                Kozyrevo ogledalo

               

Konspirolog David Wilcock primjećuje da je tijekom svog zaključka Kozyrev promatrao rast bakterija i primijetio da one rastu u savršenoj spirali. To ga je dovelo do zaključka da svi životni oblici vjerojatno crpe energiju iz nevidljivog spiralnog izvora. Ta je energija važna za održavanje i rast života kao i jedenje, piće, disanje i fotosinteza.

Kozyrev je također zaključio da ta spiralna energija i rast funkcionira kako se Zemlja rotira u prostoru u složenom spiralnom obrascu. Kada se Zemlja okreće oko svoje osi, okrećući se oko Sunca, ona oslobađa energiju ili torzijske valove koji ju kreću u svemiru. Torzijski valovi šire se brzinom većom od svjetlosne brzine. Ta torzijska polja zapravo su "valovi vremena", koji također stvaraju mreškanje u gravitaciji. Doista, neki znanstvenici sada vjeruju da su elektromagnetizam, gravitacija i torzijski valovi su članovi iste obitelji. Samo su to različiti oblici eterskih vibracija.


1948. Nikolaj Kozyrev pušten je iz koncentracijskog logora. Sada je mogao ozbiljno započeti svoja istraživanja i testirati teorije koje je razvio tijekom robije. Korištenjem standardiziranih laboratorijskih metoda, koristio je klatna i žiroskop kako bi testirao kako rotacije i vibracije stvaraju torzijska polja. I na taj način promijenile tijek vremena. Rezultati njegova sveobuhvatnog istraživanja uvjerili su ga da torzijska polja kontroliraju sve, uključujući vrijeme, prostor, materiju, gravitaciju i elektromagnetizam.

Kozyrev je utvrdio da je svaka aktivnost za koju možete zamisliti da oslobađa energiju izvor torzijskog polja i uzrokuje pukotinu u valu vremena. Tekućine za zagrijavanje i hlađenje, kao i trenje i izgaranje, stvaraju torzijska polja koja u valu vremena izazivaju pukotine. Čak i smrt biljke oslobađa energiju koja utječe na vrijeme.

Kozireva najkontroverznija teorija bila je da čak i nagle promjene ljudske svijesti utječu na torzijske valove i nekako uništavaju materiju.
11. rujna 2001., teroristički napadi na Svjetski trgovinski centar u New Yorku doveli su do primjetnih promjena u ponašanju računarskih generatora slučajnih brojeva širom svijeta. Pogotovo u onima koji su bili zemljopisno bliski mjestu stvarnih napada. Ovi podaci pokazali su da je na generatore broja utjecala "promjena u masovnoj svijesti čovječanstva".

Neki znanstvenici nazivaju torzijska polja kao nestalu kariku u „teoriji svega“. Kozyrev je vjerovao da naše misli, osjećaji i postupci utječu na torzijska polja. Razvio je sofisticirani mjerač za mjerenje fizičkog učinka svojih psiholoških promjena. Otkrio je da njegove emocionalne misli imaju veći učinak od intelektualnih misli na njegovom mjernom uređaju. Njegov uređaj pokazao je zapanjujuću promjenu kada je pročitao svog voljenog autora, Fausta Goethea. To ga je dovelo do ideje da naše misli mogu promijeniti gustoću vremena.

Kozyrev je dokaz da svijest i akcije utječu na torzijska polja nadahnuta u istraživanju koje pokazuje kako svijest može imati "prepoznatljivu snagu." Što može utjecati na svijet oko nas, kako lokalno tako i na daljinu. Kozyrev je vjerovao da ako uspijemo "savladati sposobnost da se vrijeme mjenja po volji", možemo učiniti da telepatija nastaje po volji.


https://unworld.ru/zagadki-istorii/torsionnye-polya-nikolaya-kozyreva/

Komentiraj (0 Komentara)

Planet X aka NIBIRU: Približavanje i naginjanje Sunčevog sustava?

12 Tra 2019
(Reading time: 4 - 7 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna


Caltech-ovi znanstvenici pronašli su dokaze koji ukazuju na to da možda postoji "Planet X" duboko sakriven u Sunčevom sustavu.
Ovaj hipotetski planet veličine Neptuna kruži oko našeg Sunca u visoko izduženoj orbiti daleko iznad Plutona.

Opširnije...

Komentiraj (0 Komentara)

Otkrivena tajna piramida

02 Sij 2018
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

piramida 11

Fizičar: Otkrio sam tajnu piramida koja će promijeniti sve!

Dr. Volodymyr Krashnoholovets tvrdi da zna kako su ih i zbog čega drevne civilizacije koristile

Opširnije...

Komentiraj (0 Komentara)

WMD hosting

wmd dno