Ponedjeljak 25 Svibanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Nlo flota

07 Ožu 2020
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Kamere ISS-a snimaju NLO flotu u Zemljinoj atmosferi

Čitava flota misterioznih predmeta zabilježena je kamerama Međunarodne svemirske stanice. Neidentificirane leteće objekte posebno su gledali gledatelji NASA-inog videa koji su emitirani na YouTubeu.

Na objavljenom videu ISS kamera, snimila je Zemljinu atmosferu, a nakon nekog vremena na njenoj se pozadini pojavljuju brojna svjetla koja se kreću velikom brzinom.

Neki su korisnici mislili da se radi o izvanzemaljskim sondama koje su na Zemlju poslane u izviđačke svrhe. Prema drugima, ispitivanja tajnog raketnog oružja.

  flota 1.1      

Međutim, postoje fantastičnije teorije, na primjer, flota izvanzemaljskih letjelica vraćala se iz dubokog svemira ka Zemlji. Neovisni istraživači objašnjavaju njihovu nevjerojatnu verziju činjenicom da je u posljednje vrijeme aktivnost NLO-a u Sunčevom sustavu toliko narasla da sve više podsjeća na svemirsku prijetnju.

Nema komentara NASA stručnjaka u vezi s ovim videozapisom. Oni uglavnom vjeruju da su većina tih anomalija obične optičke iluzije, tako da daljnje istraživanje nije potrebno.izvor
https://esoreiter.ru/news/0320/flotiliyu-nlo-v-atmosfere-zemli-zapechatleli-kamery-mks.html

Komentiraj (0 Komentara)

Majke vanzemaljske hibridne djece organizirale grupnu podršku i udrugu

15 Stu 2019
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Recimo da imate čudan osjećaj da su vas oteli vanzemaljci, imali ste seks sa njima i rodili hibridnu djecu koju nikada nećete sresti. Možda imate snove da su vam oplođena jajašca izvadili vanzemaljci koji vam omogućuju da u tim snovima vidite i razgovarate sa svojom hibridnom djecom. S kim biste krenuli razgovarati s takvom pričom? Može li vam pomoći ako se zna da postoji skupina žena koje imaju slične priče poput vas? No to je ipak istina!

Opširnije...

Komentiraj (0 Komentara)

Nekoliko NLO-a uslikano je nad Kostromom

03 Stu 2019
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Nekoliko NLO-a uslikano je nad Kostromom, od kojih se jedan dobro može vidjeti na slici.

Nije tajna da su se neidentificirani objekti, koji su, prema alternativnim znanstvenicima, letjelice izvanzemaljske proizvodnje, počeli širiti u velike gradove zemlje. Nedavno su se, primjerice, iznad Kostrome počeli pojavljivati ​​takozvani "leteći tanjuri", a prije nekoliko dana to se ponovo dogodilo. Dok skeptici kažu da je riječ o slabo proučenom prirodnom fenomenu, ufolozi inzistiraju na želji vanzemaljaca da brzo stupe u kontakt s vladom Ruske Federacije. Zanimljiv nebeski incident snimljen je kamerom mobilnog telefona, tako da je relevantan sadržaj sada slobodno dostupan.

kos2        
Mnogi istraživači vjeruju da u stvarnosti nema ništa natprirodno. Ali kako onda objasniti nešto što ne nalikuje ni avionima ni dronovima? Na fotografiji možete vidjeti nekoliko čudnih predmeta odjednom, a jedan od njih se može detaljno vidjeti. Najveći NLO, koji je, čini se, najbliži kameri prilikom nastanka fotografije, vrlo je sličan tradicionalnoj vanzemaljskoj svemirskoj letjelici, koja često treperi u holivudskim filmovima. Preostala tri objekta je teško vidjeti, ali općenito govoreći, slični su im.


Sada nevjerojatni snimak pažljivo proučavaju neovisni stručnjaci koji su se tek počeli baviti ovom tematikom, tako da zasad nemaju konačnu presudu, a vi možete biti zadovoljni samo njihovim pretpostavkama o ovoj temi.

Prema brojnim izvještajima domaćih medija, u Kostromi dogodio se neobičan događaj. Prema fotografu, koji je postao autor nevjerojatne slike, uspio je uhvatiti vanzemaljsku invaziju. Muškarac je također dodao da tajanstveni predmeti ne mogu biti blještavi u kameri.

Neki ljubitelji nekonvencionalnih hipoteza utvrdili su da se flota NLO-a kreće prema Moskvi. Daleko od činjenice, naravno da je to upravo ono što su vanzemaljci željeli, jednako kao ni činjenica da su to uopće bili oni. No skeptici su se ipak složili u jednoj stvari, posebno u tome što tajanstvena anomalija zaista zadivi maštu.

 kos3    


Vrlo zanimljiv NLO koji je fotografirao lokalni stanovnik u Magnitogorsku

Na fotografiji se jasno vidi nerazumljivi NLO, koji leti dolje pod pravim kutom. Istraživači su tada zaključili da je u stvarnosti mali meteorit uhvačen kamerom, ali ova se inačica ne čini vjerojatnom, budući da kozmički kamen leti koso dok se ne sudari sa zemljom.


Prema onima koji su skloniji vjerovanju ufološkim podacima, tip je zabilježio sudar svemirskog broda s vanzemaljcima na brodu. Ovaj NLO snažno je podsjetio na komete, jer ga je odlikovao dugačak vatreni rep.

izvor
http://mirkosmosa.ru/news/nad-kostromoi-sfotografirovali-neskolko-nlo-odin-iz-kotoryh-mozhno-horosho-rassmotret-na-snimke

Komentiraj (0 Komentara)

Stanovnici Krima primijetili su navodno slijetanje vanzemaljaca

31 Lis 2019
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Prilično neočekivani preokret događaja nadmašio je stanovnike Krima. Tamošnji ljudi, koji su se već navikli na čudne anomalije, ponovno su naletjeli na nešto nevjerojatno. Svjedoci incidenta već su rekli da je pred njihovim očima nepoznati leteći objekt pao u Crno more, koje su ubrzo zaplijenili neki ljudi.

Opširnije...

Komentiraj (0 Komentara)

Na Antartici su ponovno pronašli dokaze postojanja vanzemaljaca

31 Lis 2019
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Unatoč činjenici da se Sjedinjene Države smatraju mjestom na kojem se neidentificirani leteći objekti najčešće pojavljuju , na Antarktiku su nedavno pronašli grobnicu sa vanzemaljcima, takve se anomalije viđaju toliko često da to želim staviti barem na drugo mjesto na odgovarajućem popisu.

Opširnije...

Komentiraj (0 Komentara)

WMD hosting

wmd dno