Subota 8 Svibanj 2021

Pretraga

Radar i njegova važnost na polju ufologije: Praćenje nepoznanica

05 Svi 2021
(Reading time: 3 - 6 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Nema sumnje da je radar odigrao veliku ulogu u proučavanju fenomena NLO-a. Desetljećima je osoblje u brojnim vojnim objektima na radarskim zaslonima bilježilo neobične i tajanstvene letjelice. No, idemo dalje, evo malo pozadine radara: Kao ljudi u ExplainThatStuff! država: „Radar zrakoplova pomalo je poput baklje koja koristi radio valove umjesto svjetlosti. Avion odašilje isprekidanu radarsku zraku (tako da signal šalje samo dio vremena), a ostatak vremena "osluškuje" ima li refleksije te zrake od obližnjih objekata. Ako se otkriju refleksije, avion zna da je nešto u blizini - i može iskoristiti vrijeme potrebno da refleksije stignu kako bi shvatio koliko su daleko ti objekti. Drugim riječima, radar je pomalo sličan sustavu eholokacije koji "slijepi" šišmiši koriste da bi vidjeli i letjeli u mraku. " Uz sve to, pogledajmo sada neke fascinantne slučajeve. U rujnu 1952. NATO je održao veliku vojnu vježbu u Sjevernom moru i La Mancheu. Njeno ime: Operacija Mainbrace.

Opširnije...

Komentiraj (0 Komentara)

Tajanstveno viđenje NLO-a američkog senatora u Rusiji

05 Svi 2021
(Reading time: 3 - 5 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Neki svjedoci NLO-a dolaze s besprijekornim životopisom i zaista služe za potkrepljivanje tvrdnji da se na našem nebu događa nešto čudno. Kad se govori o vjerodostojnom svjedoku, vjerodostojnost američkog senatora Richarda Brevarda Russella mlađeg, ne može se nikako zanemariti. Političar iz savezne države Georgia, radio je 38 godina u Senatu, postavši jedan od njegovih najmoćnijih i najutjecajnijih članova tijekom svoje službe od 1937. do 1963., a također je bio i guverner Georgije od 1931. do 1933, kao i predsjednik Odbora za oružane snage od 1951. do 1969., čak je neuspješno tražio nominaciju za demokratskog predsjednika 1952., a u vrijeme svoje smrti 1971. bio je jedan od najstarijih i najutjecajnijih senatora svih vremena. Svakako bi se činio nevjerojatno kvalificiranim svjedokom i imao bi gotovo nevjerojatan kredibilitet prilikom objave bilo kakve informacije vezane uz NLO tematiku, ali ...

Opširnije...

Komentiraj (0 Komentara)

Tajne baze "Zemlje čudesa"

29 Tra 2021
(Reading time: 4 - 7 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Tajne baze "Zemlje čudesa"

"Lovac na blago" daje signale

Još u ožujku 1941. godine sovjetski piloti polarne avijacije primijetili su njemački zrakoplov tipa Do-215 nad otokom Zemlje Aleksandra, koji je dio arhipelaga Zemlje Franza Josefa. A u ljeto 1942. godine piloti iz odreda pukovnika Ilje Mazuruka snimili su rad nepoznate radio stanice na istom otoku. Osim toga, netko je odande signalizirao crvenim raketama. Nakon što su pažljivo ispitali otok iz zraka, sovjetski piloti vidjeli su dolje brojne strukture prekrivene metalnom mrežom.
Jao, sovjetsko zapovjedništvo nije imalo vremena shvatiti što se događa na otoku - bio je rat i pronađene su važnije stvari ...

Što se zapravo tamo događalo? 1942., u jeku Drugog svjetskog rata, njemačke su se podmornice pojavile s obala arhipelaga Novaya Zemlya i Franz Josef Land. Nijemci su trebali baze i meteorološke stanice koje će im osigurati krstarenje ratnim brodovima i podmornicama duž Sjevernog morskog puta. Stoga je 1943. godine, u sklopu operacije Wonderland, sagrađena meteorološka stanica Schatzgraber (s njemačkog prevedeno kao "lovac na blago") na arktičkom otoku zvanom Alexandra Land.
Stanica se nalazila na udaljenosti od 500 metara od obale na nadmorskoj visini od 30 metara. Na njezinom se teritoriju nalazilo nekoliko zemunica i vatrenih točaka. Ukupno je odatle u razdoblju rada poslano više od 700 vremenskih izvještaja.

Na sovjetskoj je strani 1942. godine stvorena privremena pomorska baza Novaya Zemlya (VMB), čije je sjedište bilo smješteno u Belushya Gubi. Sastojalo se od ophodnih brodova, nekoliko obalnih obrambenih baterija i protuzračnih topničkih baterija. Uz to, uzletište Rogachevo izgrađeno je 12 kilometara od Belushya Gube. U proljeće 1943. na njemu su bili raspoređeni lovci I-15-bis. Vojni piloti živjeli su u šatorima tijekom cijele godine, unatoč arktičkoj klimi.
U srpnju 1944. evakuiran je cijeli tim fašističke meteorološke stanice. Ali razlog tome uopće nisu bile vojne akcije: u stanici se dogodila epidemija trihineloze, uzrokovana činjenicom da su zaposlenici jeli kontaminirano meso polarnog medvjeda. U listopadu 1944. odavde je uklonjena najvrjednija oprema i meteorološka oprema.
1946. godine prestala je postojati i mornarička baza Novaya Zemlya. Ratni brodovi napustili su obalu otoka, a uklonjeni su i sva artiljerijska oružja.

  baza2             

Tajne Kriegsmarinea
12. rujna 1951. sovjetski istraživački ledolomac Semyon Dezhnev, ploveći tjesnacem Cambridge između Aleksandre Land i George Landa, slučajno je otkrio nekoliko zemunica, meteorološko nalazište i radio-jarbol na otoku. Kad se pomnije pregledaju, tamo su pronađena i skladišta hrane i odjeće, i stambene zgrade. Skladišta su sadržavala konzerviranu hranu, odjeću i ostale potrepštine. U zemunicama su pronašli servisnu dokumentaciju, nečije dnevnike, pisma i fotografije, radio stanicu i, napokon, tajnu uputu za provođenje meteoroloških motrenja i vremenski dnevnik, posljednji zapis u kojem je datiran 24. svibnja 1944. godine.

Nakon toga se ispostavilo da su to ostaci tajne fašističke baze br. 24 pomorske, meteorološke i službe smjera marine Kriegs. Pet kilometara od glavne baze, smještene na rtu Nimrod, pronađen je još jedan, kompaktniji. Prema pronađenim dokumentima, 1943. - 1944. postojala je meteorološka stanica Schatzgraber pod zapovjedništvom poručnika A. Makusa i znanstvenim nadzorom V. Dressa. Zadaci stanice, osim vremenskih izvještaja, uključivali su radio presretanje i dešifriranje sovjetskih radio poruka, kao i pronalaženje radio smjera neprijateljskih vojnih konvoja.
Sljedeći "nalet" na Aleksandru Land dogodio se već 1991. godine, kada je sovjetsko-norveška polarna ekspedicija stigla na arhipelag Zemlje Franza Josefa. Tijekom pripreme ekspedicije, jedna od njezinih sudionica, povjesničarka Norveškog polarnog instituta Susan Barr, stupila je u kontakt s izvjesnim Rudolfom von Garbatijem iz Njemačke, koji je svojedobno služio u potrazi za blagom kao hidrograf-meteorolog.
Von Garbati dao je istraživaču detaljnu mapu minskog polja instaliranog na periferiji stanice. Ispostavilo se da je na putu do baze postavljeno 12 galvanskih mina kojima se upravljalo iz glavnog bunkera.

Glavno jedro za podmornice
Ali ovo je daleko od svih tajni Zemlje Aleksandre! Krajem 1950-ih, na poluotoku Polar Pilot, u blizini bivšeg njemačkog uzletišta, počeli su graditi još jedan, veći sovjetski. Još uvijek je nejasno zašto je odlučeno da se ne koristi već postojeća pista koja je tako povoljno smještena i savršeno uređena.
Tijekom gradnje otkriveni su ventilacijski otvori, na što u početku nitko nije obraćao pažnju. Ali onda su ih sasvim slučajno primijetili piloti koji su s visine pregledavali njemačko uzletište. Tada su vidjeli ulaz u pećinu ispod stijene, ali tamo se nisu mogli spustiti, jer je počela plima i špilja je počela ići pod vodu ...

A tek kasnije se ispostavilo da je još u rujnu 1944. zapovjednik minolovca T-116, zapovjednik V.A. Babanov.
T-116 su zajedno s nanositeljem mura Murman poslani u zemlju Franza Josefa i na otok Severny Novaya Zemlya "kako bi osigurali opskrbu zimovanjem za posade meteoroloških stanica." Nedugo prije toga, T-116 potopila je neprijateljsku podmornicu U-362 u Karsko more. Među olupinama njemačke podmornice nalazila se platnena vreća s nekim dokumentima. Vjerojatno je od njih zapovjednik saznao za tajnu podmorsku bazu smještenu na arktičkom otoku.

24. rujna 1944. T-116 i Murman približili su se ledenom rubu 50 milja od zaljeva Tikhaya (zemlja Franza Josefa). Nakon toga brodovi su se podijelili: "Murman" je otišao na led prema polarnoj postaji, a minolovac ga je ostao čekati. Treba napomenuti da je još jedan zadatak Baba-nove bila potraga za tajnim nacističkim bazama. Imao je otprilike tjedan dana prije dolaska Murmana i okrenuo se prema Aleksandri Land.
Jao, podaci o ovom putovanju preuzeti su samo iz neslužbenih izvora - sjećanja onih s kojima je Babanov podijelio svoje otkriće ... Poznato je da se uskim kamenim stubištem spustio u utrobu stijene. Zapovjednik je opisao nišu usječenu točno u stijeni, udobne trupne strukture opremljene kaminima - bile su prekrivene maskirnom mrežom. Unutar same baze zapovjednik minolovca otkrio je dva mola. Na jednom od njih stajala je dizalica Demag, koja je bila namijenjena za utovar
bačvi na napuštenoj meteorološkoj stanici na otoku Severny. Arhipelag Novaya Zemlya rudnika i torpedne opreme. Drugi je bio namijenjen popravcima i punjenju baterija. Električni kabeli bili su u potpunosti funkcionalni.

Sve što je Babanov opisao u potpunosti je odgovaralo opisima baza za podmornice koje je gradio Treći Reich, danim u memoarima velikog admirala Karla Dönitza. U pravilu su te strukture bile podijeljene u kutije, od kojih je svaka mogla istovremeno sadržavati 3-4 podmornice. Kutije su bile odvojene jedna od druge debelim armiranobetonskim zidovima. S morske strane, svaki od njih bio je zaštićen moćnim štitnicima. Debljina betona premašila je osam metara. U tim super zaštićenim bunkerima podmornice su prošle sve faze pripreme za plovidbu, a posade ovdje nisu se samo pripremale za buduće operacije, već su se i udobno odmarale. Ovdje su bila opremljena i skladišta s zalihama i hranom.

Gdje bi se mogla nalaziti baza koju je otvorio Babanov? Suvremeni istraživači, temeljeći se na pričama samog poručnika-zapovjednika, kao i pukovnika Mazuruka, došli su do zaključka da ga treba tražiti na obali između jezera Pinegina i zaljeva Dachnaya ili nedaleko od istočnog ledenjaka otoka. .. Usput, na području ledenjaka sredinom 1970. godine pojavila se američka nuklearna podmornica čija je posada dvogledom pažljivo proučavala okolne stijene. Drugi put je na ovom mjestu primijećena američka podmornica 2000. godine. Pitam se što je Amerikancima ovdje trebalo?

U međuvremenu, Babanov nikada nije pripremio službeno pisano izvješće o svom otkriću. U svakom slučaju, u arhivskim dokumentima Sjedišta Sjeverne flote nema spomena tajanstvene podzemne špilje na zemlji Aleksandre. Međutim, možda se dokumenti o tome i dalje čuvaju pod pečatom "Tajno"?

izvor
http://planetatain.ru/news/tajnye_bazy_strany_chudes/2020-04-02-38346

Komentiraj (0 Komentara)

Prije 60 godina Sjedinjene Države sklopile su tajni sporazum s vanzemaljskom rasom

29 Tra 2021
(Reading time: 8 - 15 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

 

Prije 60 godina Sjedinjene Države sklopile su tajni sporazum s vanzemaljskom rasom iz sazviježđa Orion
 koji se čekao posljednjih 10 godina. Orion će Amerikance ne samo vratiti u svemir, već će ih i isporučiti Mjesecu, asteroidima i Marsu. U međuvremenu, malo ljudi pogađa koja se pozadina krije iza imena ove letjelice ...
Prije 60 godina Sjedinjene Države sklopile su tajni sporazum s vanzemaljskom rasom iz sazviježđa Orion
Prema književniku Nikolaju Levašovu, tijekom posljednjih 50 godina, naporima mnogih ljudi u najvišim ešalonima američke Agencije za nacionalnu sigurnost, političkim krugovima bliskim predsjedničkoj administraciji, prikupljeni su dokazi o postojanju zasebnog sporazuma između vlade i vanzemaljskih rase. Ova je izdaja ljudske civilizacije počinjena uz osobno sudjelovanje predsjednika Dwighta D. Eisenhowera, zaobilazeći američki ustav i Senat. Analiza i provjera informacija bila je rizična i često smrtonosna.
Astronomi su 1953. godine u svemiru otkrili velike objekte koji su zamijenjeni s asteroidima. Ubrzo je postalo jasno da se čudni predmeti nalaze u vrlo visokoj orbiti oko Zemljinog ekvatora. Među njima su bili ogromni predmeti koji su mogli biti samo svemirski brodovi. Američko Vijeće sigurnosti donijelo je odluku, dogovorenu s predsjednikom, zatvoriti bilo kakve informacije ili ih prenijeti u kategoriju dezinformacija, ako se bilo kakve informacije o njima pojave u medijima iz izvora u Sjedinjenim Državama ili drugim zemljama.

  orion svemirski brod               
Zajednička direktiva NSA-e i CIA-e naredila je pokretanje rada za aktiviranje dostupnih tehničkih i analitičkih alata u okviru Platonovog projekta. Sustav za kontrolu radiokomunikacija Sigma uspio je identificirati redovitu razmjenu informacija između ovih brodova. Posebno razvijeni program, zasnovan na logičkim kombinacijama signala u binarnom kodu, omogućio je privlačenje pažnje vanzemaljaca, a kasnije i uspostavljanje svojevrsne razmjene informacija između orbitirajućih brodova i Elektroničkog obavještajnog centra.
Tijekom razmjene informacija relativno dugo nije bilo moguće dobiti odgovor na glavno pitanje: koje su namjere vanzemaljaca? Preokret u alarmantnoj situaciji dogodio se na 21. veljače 1954. godine. U noći na 20. veljače, uži krug predsjedničke administracije otkrio je da je Dwight Eisenhower "nestao", a nitko, suprotno pravilima, nije znao gdje je predsjednik bio u to vrijeme. Predsjednik se pojavio u Los Angelesu rano ujutro. Uprava na brzinu priprema vjerodostojnu verziju noćnog putovanja šefa države.
Ispostavilo se da je predsjednika prethodne noći zabolio zbog ispale plombe i hitno je odletio zubaru kojeg je poznavao. Sigurnosna služba pronašla je "zubara" kojeg bi mogli pokazati sveprisutnim novinarima. U međuvremenu je predsjednik s malom skupinom savjetnika sletio na uzletište Muroc. Kasnije je na ovom mjestu stvorena najveća baza zrakoplovstva Edwards. Sudeći po prilično kompetentnim izvorima, prava svrha posjeta ovoj bazi bio je unaprijed pripremljeni sastanak s predstavnicima vanzemaljske rase.
Nakon 50 godina postali su poznati neki detalji prvog kontakta na najvišoj razini. Jedan od prvih koji je podigao veo najveće misterije 20. stoljeća bio je Gerald Light, direktor Zaklade za posebna istraživanja. Bio je jedan od predsjedničkih savjetnika koji ga je pratio u zrakoplovnu bazu Edwards.
“Odletio sam u zrakoplovnu bazu s timom u kojem su bili Franklin Allen, Edwin Noers, bivši financijski savjetnik predsjednika Trumana, dvojica visokih vojnih dužnosnika i kardinal James Francis McIntyre iz Vatikana. Poznato je da religija NLO-ove i izvanzemaljce svrstava u đavolske manifestacije. Međutim, predsjednik i njegovi savjetnici zaključili su da bi prešutna podrška Vatikana u pravo vrijeme mogla biti od pomoći. Nakon duge provjere i popunjavanja potrebnih papira, dozvoljeno nam je da uđemo u malu čuvanu sobu. Svi članovi skupine bili su u očitoj zbunjenosti i nedoumici zbog spoznaje da će se jučerašnja fikcija danas pojaviti kao objektivna stvarnost. Bočna su se vrata otvorila i ušao je predsjednik Eisenhower. Za razliku od nas, bio je pribran i vrlo energičan. Dr. Noers posebno morao analizirati moguće ekonomske posljedice kontakta s vanzemaljcima. Predsjednik je kratko razgovarao s kardinalom i podsjetio sve na strogo poštivanje povjerljivosti na kraju naše odgovorne misije. Mislim da je ovaj sastav savjetničkog tima bio u potpunosti u skladu s konzervativnom prirodom američkog društva 1954. "
Iz drugih izvora je poznato da su nakon kontakta na visokoj razini 21. veljače održana dva ili tri sastanka s predstavnicima različite rase vanzemaljaca.
Prije 60 godina Sjedinjene Države sklopile su tajni sporazum s vanzemaljskom rasom iz sazviježđa Orion.
Na jednom od sljedećih sastanaka bio je prisutan i predsjednik, u drugom slučaju kontakt se odvijao na razini predstavnika NSA i pouzdanik administracije predsjednika Eisenhowera. Ti kontakti i odvojeni sporazumi, barem s jednom od vanzemaljskih rasa, nisu provedeni u ime čovječanstva, već u ime i u interesu vojno-političke elite Amerike.
Charles L. Suggs, bivši zapovjednik američke mornarice koji je bio dio predsjedničke skupine u Edwardsu, podijelio je svoje dojmove o prvom kontaktu s vanzemaljskom rasom na sastanku NLO-a 1991. godine.
„Ja i nekoliko službenika baze morali smo se susresti s posjetiteljima izvanzemaljaca izravno na mjestu njihovog slijetanja u blizini upravne zgrade. Jedan od policajaca primijetio je neobičan zaobljeni oblak koji se spuštao gotovo okomito, njišući se poput njihala. U samo minutu vidjeli smo bikonveksni objekt promjera oko 35 metara. Njegova brušena metalna površina, bez oštrih prijelaza i strukturnih izbočina, poigravala se refleksijama svjetlosti. Predmet je lebdio 10 metara iznad betona i iz njega su virila tri teleskopska nosača. Lagano sikćući dodirnuo je tlo. Osjećali smo da je zrak zasićen ozonom. Zavladala je uznemirujuća tišina.
Iznenada je nešto kliknulo, u tijelu letjelice se pojavila ovalna rupa kroz koju su dva stvorenja doslovno "isplivala". Na prvi pogled nisu se puno razlikovali od ljudi. Jedan od njih sletio je na beton na 20 metara od objekta, drugi je ostao stajati na rubu "ploče". Bila su to relativno visoka bića, nešto oko 8 metara, vitka i iznenađujuće slična jedni drugima. Bijela kosa Imali su svijetloplave oči i potpuno bezbojne usne. Onaj koji je stajao na zemlji, gestikulirao je da nam ne može prići i da mora održavati ovu udaljenost.
Direktor CIA-e William Colby tvrdi da se na prvom sastanku s vanzemaljskom rasom nije postigao sporazum koji bi odgovarao predsjedniku i njegovoj administraciji. Predsjednički savjetnici došli su do istog zaključka.
Činjenica je da je predstavnik vanzemaljske rase postavio niz uvjeta koji su bili očito neizvedivi, barem za to razdoblje vojno-političke situacije u svijetu. Vanzemaljac nam je u ime svoje rase, koja je došla iz drugog Sunčevog sustava,dao ultimatum da ne dolazimo u kontakt s drugom rasom, koju nazivamo "Sivi" (Sivi), obećavajući, u slučaju dogovora, da će nam pomoći riješite se ove rase nemilosrdnih osvajača. vanzemaljac je rekao da želi podići duhovnu i intelektualnu razinu zemljana. "Kad je predsjednik pitao jesu li spremni prenijeti nove tehnologije na nas, uslijedilo je odbijanje.
To je bilo dovoljno da se ne razgovara ni o čemu drugom. Posljednju je točku u pregovorima stavio vanzemaljac zahtijevajući zaustavljanje daljnjeg razvoja tehnologija za sve vrste oružja. Valja napomenuti da su se nakon pregovora, kad je psihološko opterećenje splasnulo, među predsjedničkim timom pojavila neslaganja oko toga da nisu poduzeti koraci za postizanje kompromisa.
Govoreći o dobrim i lošim vanzemaljcima, relevantno je primijetiti da je još 1950-ih Francis Swann - žena s jedinstvenim osjetljivim sposobnostima - surađivala s CIA-om i administracijom Eisenhowera na širokom spektru pitanja, uključujući obavještajne podatke, NLO-e, i vanzemaljske rase vanzemaljaca. Njezini podaci bili su provjerljivi. Swann je tvrdio da samo "skandinavska" rasa ima za cilj spasiti naš planet od nuklearne uništenja. No, bezdušni i okrutni humanoidi "Sivi" prihvatili su inicijativu, potiskujući "Skandinavce". Oboje su imali i još uvijek imaju vlastite poglede na naš planet i intelektualne životinje uzgajane na njemu. Krajem 1980-ih postalo je očito da je Frances Swann bila u pravu.
William Cooper, glasnogovornik CIA-e u Tihookeanskoj floti, koji je imao pristup povjerljivim datotekama Vrhovnog zapovjedništva američke vojske, rekao je da su nedugo nakon neuspjelih pregovora u veljači organizirana dva sastanka s drugim rasama, uključujući takozvane "sive". Ti su se pregovori odvijali 1954. u zrakoplovnoj bazi Holloman u Novom Meksiku. U ovom je slučaju postignut dogovor. "Sivi" su ispričali priču ili zgodnu legendu o svojoj rasi na jednom od planeta sazviježđa Orion. Njihova rasa izumire zbog promijenjenih uvjeta na planetu, a oni su prisiljeni tražiti načine da sačuvaju svoju rasu.
Prije 60 godina Sjedinjene Države sklopile su tajni sporazum s vanzemaljskom rasom iz sazviježđa Orion
Tijekom naknadnog sastanka 1971. u istoj bazi Holloman, Robert Emenegger i Allan Sandler snimili su dokumentarni film o sastanku s vanzemaljcima koji je naručila CIA. Prema W. Cooperu, sporazum sa Sivima, postignut 1954., sadržavao je sljedeće:
vanzemaljci se neće miješati u poslove zemljana;
zemljani (američka vlada) držat će u tajnosti prisutnost izvanzemaljaca na našem planetu;
vanzemaljci će nam pomoći u tehnološkom razvoju;
ova će se pomoć odnositi samo na američku državu;
smiju otimati određeni broj ljudi za njihova genetska istraživanja, navodno da bi kontrolirali razvoj ljudske rase;
obvezuju se vratiti otete ljude, pod uvjetom da se ti ljudi ne sjećaju ničega o svojim otmicama.
Phil Schneider, rudarski inženjer i geolog koji je radio u tajnim programima na polju izgradnje podzemnih baza, navodi: „1954. godine uprava Eisenhowera, zaobilazeći ustav, sklopila je sporazum s vanzemaljcima iz svemira koji su se naselili na Zemlji. U to vrijeme nazvan je sporazum "Greada" iz 1954. Na temelju ove direktive, NSA je razvio projekte modernizacije postojećih i stvaranja nekoliko novih podzemnih višeslojnih baza za odvojeni ili zajednički rad s vanzemaljcima. U većini slučajeva bavili smo se sa rasom "Sivi".
Michael Wolf, doktor teorijske fizike i računarstva, dužnosnik Vijeća za nacionalnu sigurnost, bivši savjetnik predsjednika Billa Clintona za programe povezane s NLO-om, priznaje: "Eisenhowerov sporazum s nezemaljskom rasom nikada nije ratificiran kako to zahtijeva ustav. "
Mnogi pregovarači ističu da je u sporazumima uvijek postojao element vanzemaljske prisile, dok su se istodobno svi složili da ih ne možemo zaustaviti. Previše su napredni i sposobni su uništiti ne samo nas, već i gotovo cijelu ljudsku civilizaciju, osim onih koje ostavljaju kao biološki materijal.
Philip Corso je u svojim memoarima napisao: „U osnovi smo se predali najagresivnijoj rasi vanzemaljaca. Diktirali su nam svoje uvjete, unaprijed znajući da se bojimo bilo kakvog publiciteta naših sporazuma. "
Do 1955. godine postalo je očito da su vanzemaljci prevarili Eisenhowera i kršili sporazum. Ispostavilo se da izvanzemaljci zarobljavaju ogroman broj ljudi ne samo u Sjedinjenim Državama. Nije poznato koliko se ljudi kod njih ne vrati. Otkriveno je da barem govorimo o stotinama tisuća ljudi zarobljenih u Americi, Europi i Aziji.
General Douglas MacArthur na sastanku načelnika generalštaba američke vojske 1955. rekao je, razborito, ne spominjući nikakve dogovore: „Zemlje svijeta morat će se ujediniti jer će sljedeći rat biti međuplanetarni rat.Države Zemlje u bliskoj budućnosti moraju stvoriti jedinstveni front protiv masovne invazije agresivnih vanzemaljskih rasa. "
Prije 60 godina Sjedinjene Države sklopile su tajni sporazum s vanzemaljskom rasom iz sazviježđa Orion
Početkom 70-ih, vanzemaljci takozvane "skandinavske" vrste postupno nestaju iz izvještaja CIA-e i kontakata mnogih zemalja. U tom kontekstu, aktivnost sivih humanoida (Sivih) naglo se povećava. U oceanima i morima, u planinskim lancima planeta, nalaze se velike baze za izvanzemaljce, stvorene bez znanja bilo koje vlade. Aktivnost NLO-a povećava se na površini Mjeseca i u svemiru, sve do orbita Jupitera i Saturna. Oružani sukob s vanzemaljcima u podzemnoj zajedničkoj bazi S-4, Nevada, konačno je uvjerio vladine krugove da je situacija potpuno izmakla kontroli.
Pojavio se ozbiljan problem: što učiniti? Što reći svom narodu i cijelom svijetu?
Daljnje prikrivanje prisutnosti NLO-a i stranaca na državnoj razini postalo je besmisleno. U mnogim se dijelovima planeta NLO pojavljuje češće od planiranih zrakoplova. Hvatanje ljudi i masovna vivisekcija životinja povećavaju se iz godine u godinu.
Vanzemaljska aktivnost nastavlja povećavati nesigurnost NSA-e oko mogućeg strateškog odgovora, prisiljavajući Senat u bliskoj budućnosti da prisili NSA-u i CIA-u da otkriju sve tajne i otvorene slučajeve povezane s svemirskim vanzemaljcima.
Problem prisutnosti vanzemaljaca razmatran je 21. i 25. siječnja 2004. na zatvorenom zasjedanju Svjetskog ekonomskog foruma u Davosu u Švicarskoj. Ova činjenica značajno povećava šanse za prijevremeno otkrivanje.
1954.-1955. vodili su se pregovori između stranaca i najviših vladinih krugova Sjedinjenih Država. Drugom sastanku s vanzemaljcima (održanom u zrakoplovnoj bazi Edwards) prisustvovao je američki predsjednik Dwight D. Eisenhower. I premda se tajno potpisivanje ugovora dogodilo samo 1964. pod američkim predsjednikom Lyndonom Johnsonom, američke tajne službe, poput Agencije za nacionalnu sigurnost i strogo povjerljive službe poput "Royal 12" (Majestic-12) i brojne drugi, koji su bili izravno podređeni Tajnoj svjetskoj vladi, počeli su primati vanzemaljsku tehnologiju još u doba predsjednika Dwighta D. Eisenhowera. A jedna od tih vanzemaljskih tehnologija bila je tehnologija kloniranja.
Istina, vanzemaljci nisu prenijeli sve odjednom. Prvo su prenijeli tehnologiju uzgoja klona, ​​a mnogo kasnije i tehnologiju prijenosa s izvornika na klon ljudskog pamćenja. Stoga su prvi klonovi bili točno kopija originala, ali sa sviješću dojenčeta.
I malo ljudi zna da je američki predsjednik John Fitzgerald Kennedy ustrijeljen u glavu ne 22. studenog 1963. u Dallasu (službena verzija), već u Bijeloj kući u Washingtonu od strane njegovog tjelohranitelja, kada je šetao od svog Ovalnog ureda do konferencije prostor za informiranje državnih medija o nekoliko "manjih" događaja.
Prvo je želio objaviti pregovore koje američka vlada vodi s vanzemaljcima. I drugo, potpisao je dekret (koji do sada nije otkazan, ali nikada nije proveden) o vraćanju emisije dolara pod kontrolom države ... ... Dakle, John F. Kennedy potpisao je uredbu o vraćanju emisije dolara pod kontrolu države, koja je zajedno sa željom za javnim pregovorima s vanzemaljcima za njega postala potpisivanje smrtne kazne. Sasvim je razumljivo da o tim pitanjima nije smio davati službene izjave i sasvim je razumljivo da ga je ubio vlastiti tjelohranitelj. Ali ... vrlo je jasno da nitko nije htio izvijestiti da je američki predsjednik ubijen u Bijeloj kući.
Stoga je cijeli ovaj nastup organiziran s ubojstvom njegovog klona u Dallasu i prije nego što je došlo do javnog nastupa, što klon nije bio sposoban. I ono što je najzanimljivije u svemu tome jest da je klon Johna F. Kennedyja smrtno ranio tjelohranitelja, najvjerojatnije istog, hicem iz neposredne blizine, kada je metak ušao s lijeve sljepoočnice i izašao s desne, otpuhavši dio krune ...
Prije 60 godina Sjedinjene Države sklopile su tajni sporazum s vanzemaljskom rasom iz sazviježđa Orion, a s
vremenom su vanzemaljci prenijeli tehnologiju za bilježenje sjećanja na original na klon. Istodobno je bilo potrebno prvo zapisati svu memoriju s originala, kako bi se kasnije mogla zapisati na netaknuti mozak klona.
Sljedeća potreba za klonom nastala je tijekom predsjedanja Ronalda Reagana. 30. ožujka 1981. godine ubio ga je izvjesni John Hinckley, čiji je jedan metak pogodio lijevo plućno krilo Ronalda Reagana. Prema službenoj verziji, predsjednik se nakon operacije brzo vratio u normalu, iznenadivši liječnike brzinom oporavka. Ovo je, prema službenoj verziji, a prema „neslužbenoj“, predsjednik Ronald Reagan umro tijekom akcije! I umjesto njega, njegov je klon nastavio predsjedavati, što objašnjava njegov "nevjerojatno" brz, prema liječnicima, oporavak nakon ranjavanja.
Zanimljivo je i da Ronald Reagan nije imao zdravstvenih problema prije pokušaja atentata 30. ožujka 1981! Ali nakon što su na njega padale bolesti, kao iz roga roga, uključujući rak. Nekoliko godina kasnije, dijagnosticiran mu je rak debelog crijeva i podvrgnut je operaciji uklanjanja polipa 1985. godine, nakon čega su slijedile operacije 1989. i 1990. godine. 1995. podvrgnut je još jednoj operaciji uklanjanja kancerogenog tumora s vrata. Osim toga, iznenada je razvio i druge patologije.
Čini se da nije ništa neobično, ali ... razlozi svega što se dogodilo bili su to što su se tkiva uzgojenih klonova ispostavila nestabilnima, a to je postalo razlogom pojave kanceroznih novotvorina i otkazivanja različitih tjelesnih sustava. Razlog tome bio je taj što je tehnologiju prenošenog kloniranja razvila vanzemaljska rasa, s vrlo različitom genetikom od Zemlje. Stoga je tehnologija kloniranja vanzemaljaca zahtijevala usavršavanje u zemaljskim uvjetima. I trebalo je puno vremena, a tek do 90-ih godina dvadesetog stoljeća Amerikanci su u svojim tajnim laboratorijima uspjeli dovesti tehnologiju kloniranja u željeno stanje ...
Lukavi plan bio je krajnje jednostavan i besprijekoran ili gotovo besprijekoran! Da biste stvorili lutku-klona, ​​trebali ste samo uzeti uzorak krvi prave osobe i to je to. A ako uzmemo u obzir da gotovo svu medicinu u svijetu kontroliraju socijalni paraziti, onda oni praktički nemaju problema s uzimanjem uzoraka krvi od bilo koje osobe, uključujući (posebno) političare i državnike iz različitih zemalja. A onda ... sve je jednostavno!
U posebnim tajnim laboratorijima uzgajaju se "lutke" - klonovi pravih ljudi i ... kad prava osoba dođe u Sjedinjene Države u službeni ili poluzvanični posjet, pozvana je da "ostane" nekoliko dana i predhne od obaveza. Važni gost pristojno pristane i odlazi na "gostoljubivo" mjesto, gdje ga već čekaju. I tu gost zaroni u mrtvi san u punom smislu te riječi, tijekom kojeg se bilježi cijelo sjećanje gosta. To se sjećanje zatim prenosi u mozak "lutke"-klona ove osobe. A sljedećeg se jutra važan gost budi potpuno osvježen u punom smislu te riječi! Štoviše, ovaj "lutak" klon pod punom je kontrolom i upravljanjem svojih kreatora. Odmorivši se "dobro", važan gost, odnosno njegov "lutak" klon, vraća se u svoju zemlju, a nitko niti ne sumnja
To je ono što je veliki plan za preuzimanje svijeta razvijen u potpunosti u skladu s američkim predsjednikom potpisanim 1964. godine potpisao američki predsjednik Lyndon Johnson sa sivom civilizacijom ...


izvor
http://planetatain.ru/blog/60_let_nazad_ssha_zakljuchili_sekretnoe_soglashenie_s_inoplanetnoj_rasoj_iz_sozvezdija_orion/2014-12-08-10400#%20ixzz3LIg7KGiJ

 

Komentiraj (0 Komentara)

Najvažnija stvar o svemirskom prijelazu Zemlje iz doba Riba u doba Vodenjaka krajem prosinca 2020. s novim duhovnim kvalitetama za čovječanstvo.

22 Tra 2021
(Reading time: 6 - 11 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Najvažnija stvar o svemirskom prijelazu Zemlje iz doba Riba u doba Vodenjaka krajem prosinca
2020. s novim duhovnim kvalitetama za čovječanstvo.

Nema slučajnosti u razvoju Sunčevog sustava i Zemlje. Jedan zavoj spirale kretanja
Sunčevog sustava u našoj galaksiji nešto je manji od 26 000 godina.
12 zviježđa raspoređeno je oko središta Galaksije. Prolazeći kroz sva sazviježđa
, Velika godina Sunčevog sustava završava krajem prosinca 2020.
       Naša Zemlja vrši jedinstveni, prekrasni prijelaz u Novo doba
snažnim šokovima prirode i čitavog čovječanstva, počevši od 21. prosinca
2020. Duhovno i energetsko oživljavanje čovječanstva dogodit će se
snažnim gama zračenjem na 40 Hz. iz centra naše galaksije. Nikako ne
stvaram paniku kod ljudi. Taj je postupak neizbježan i
poželjno je da svaka osoba uzme ove informacije u svoju svijest i
bude spremna za njihovu transformaciju. Upozorio znači moralno
naoružan za nove događaje. Izbjegavajte strah za svoj život, inače
će strah blokirati vašu transformaciju i životni scenarij može biti
drugačiji.

   ashtar2              
       Zašto i kako mogu znati o nadolazećem Velikom prijelazu
Zemlje. Dugo godina kombiniram znanstveno i ezoterično
znanje o energetsko-informacijskim procesima na Zemlji, u svemiru i u čovjeku.
Čitam, analiziram iz različitih izvora Poruke Velikih Učitelja - Majstora,
Arhanđela i Poruke drugih civilizacija. Nažalost, mnogi ljudi to ne čine
spremni smo u to vjerovati u snagu samo materijalne svijesti i percepciju
smisla našega života koju nameću Moć i mediji. A

      Potvrđujem da u ovim Porukama postoji Božanska istina koja
ima za cilj promijeniti svijest i ponašanje ljudi. Staro mora
otići - pohlepa, okrutnost, laž i prijevara, a bit će pometeno nadolazećim
energetskim tokovima s lica Zemlje. Osnova našeg života trebala bi i
bit će - Mir, Božanska Svjetlost, Ljubav i Milosrđe, Oprost, Suosjećanje,
Težnja za Svjetlom.
       U ovome ću navesti sadržaj niza Poruka za čovječanstvo na Zemlji
jedinstveno prijelazno vrijeme.
               PORUKA ARKTURIJSKOG VIJEĆA LJUDIMA ZEMLJE
               21. LISTOPADA 2020.
    "Sasvim smo sigurni da ćete se svi osvrnuti u
ovo vrijeme svog života, kao u vrijeme kada vam je
iz Svemira dan jasan signal da usporite , uđite unutra i procijenite svoje životne
prioritete. Čak će se i oni koji se pridržavaju jedne ili više teorija
zavjere osvrnuti u ovo vrijeme i shvatiti da im je nedostajao signal
koji vam je davao svemir. Svaki put kad čovječanstvo pokuša
vratiti sve u normalu, vi nađite se u povlačenju u smislu svog
duhovnog napretka.
      Svatko bi se trebao cijeniti dovoljno da uspori, prihvati
znakove kao važne i stvarne, da iskoristi
priliku
koja vam je potrebna da obratite pažnju na to što se događa u vama i uvažite da ste u svom životu bili prioritet.
      Vrijeme je da si dopustite da se opustite u trenutku i učinite
manje ako uopće ništa ne poduzmete. Morate usporiti dovoljno
da biste slušali, vidjeli znakove i radili s energijama. Vi ste Stvoritelji
promjena i nikad nije bilo boljeg vremena nego sada za rad
s energijama i provođenje promjena koje želite vidjeti na svom
Majka Zemlja. Vjerujte, dragi naši, vjerujte da se zaista odvija
Božanski plan koji ne mogu zaustaviti oni koji ne žele da se
svijet probudi.               
             PORUKA PAPA KUTAU od 25. listopada 2020.
       "Na planetu niz visoke frekvencije svjetlosti. Na planetu će doći
do masovnog pomicanja energije u svim bićima. Sile dobronamjerne
svjetlosti koje se kreću u Sunčevom sustavu, Zemlja u masovnim količinama. Sada
se pripremaju za veliki događaj evolucije Zemljinog uzašašća, a
veliko će se poravnanje dogoditi kad Jupiter spoji Saturn.
Ovo je niz Veličanstvenih nebeskih događaja koji dolaze krajem 2020. "
      
             PORUKA GOSPODARA OD SEINT - NJEMAČKA OD 3. LISTOPADA 2020
        " Draga braćo i prijatelji, Saint - Germain vam se obraća. Došao sam
vam reći da je vaše dugo čekanje GOTOVO. Mogu
potvrditi da planet ulazi u Zlatno doba ljubavi, obilja za
sve i neizmjernog mira. Morali smo čekati dugih 20 godina da vidimo
kako će se roditi zakon o preobrazbi Zemlje u cijelosti. Bio je to
težak i bolan put. Još uvijek ima onih koji se nastavljaju boriti
protiv bezuvjetne pobjede svjetlosti. Ali oni su toga itekako svjesni
bitka je gotova i rat je završen neporecivom pobjedom Svjetlosti ...
. Vrlo brzo će čitav planet saznati
istinu, koju su toliko nastojali sakriti od ljudi. Vaš će se planet
obnoviti na potpuno drugačiji način s pravednijim društvom, s
preraspodjelom bogatstva. Zlo je uklonjeno sa Zemlje. "

 ac5a1tar komanda 4

            PORUKA ARHANGELA MIHAELA I SAZVJEŽĐENJE PLAVIH SVJETLOSTI
            OD 8. LISTOPADA 2020
         " 21. prosinca 2020. poseban je trenutak na galaktičkom točku
vremena i u povijesti čovječanstva. Kozmička
vrata i najmoćniji zasljepljujući tok od 40 Hz gama zraka bit će potpuno otvoreni .
će pometati kroz nebesa i ući na planet. Bit će velika solarna
baklja.

              Doći će do uspona planetarne svijesti. " PORUKA ZAPOVJEDNIKA PROSTORNIH BRODOVA ASHTAR
              OD 23. LISTOPADA 2020.
        " Danas ulazite u novu čarobnu razinu bivanja na zemlji
i upravo je takva. S vama je provedeno snažno pripremno,
pročišćavajuće proučavanje svih vaših tijela, uključujući i Više Ja, na kojem ste
spremni za nove vibracijske struje.
Vrlo mali postotak onih koji se bude na Zemlji . Srca su zatvorena, um kontrolira, osjetila su odvojena
od ispunjenja svojih zemaljskih zadataka. Čovječanstvo je izgubilo Duh jedinstva.
Osoba ne može nikako shvatiti da je u njezinoj moći promijeniti svijet i
ne poduzima nikakve korake. Prisiljeni smo poduzeti hitne mjere
kako bismo zaustavili visoku stopu smrtnosti zemaljskog stanovništva, ali ova pomoć
čovječanstvu se daje unaprijed. Mnogi imaju želju promijeniti svoj svijet,
ali zemaljske uloge i šljamljanje ne dopuštaju ... Prihvatite svjetlost,
zračite je i pokazujte ljubav u svim smjerovima života.
   
        Tu je i prognoza za 2020. na razini nižoj od
astrolog Natalie Ivan:” Ljudi dolaze na ovaj svijet s puno
sposobnosti i talenata koji ih ne mogu ni razviti ni ostvariti,
neprestano se susrećući s problemima i preprekama. Zemlja je zatvoreni
prostor u kojem niske vibracije utapaju ljudsku percepciju i stoga se
čovjek ne sjeća i ne zna tko je i odakle je. Potrebno je samopodešavanje i
bit će puno smetnji. Konjukcija Jupitera i Saturna krajem 2020. godine
znači promjenu režima za Zemlju - vrijeme kontrakcije Saturna, vrijeme
širenja Jupitera, pa ova godina mijenja čitav prostor. ”
   
                PROMJENA ZEMLJE KARAKTERNOG SUSTAVA
       Mnogi ljudi znaju Zemlja također ima čakre (energiju
centri) kao i osoba. Promjene koje se trenutno događaju
jedinstven su proces na Zemlji. Planet prolazi ne samo kroz kvantni zaokret
u novu stvarnost, već se istovremeno njegov
sustav čakri potpuno mijenja . To je izravno povezano s restrukturiranjem Zemljine magnetske mreže.
O tome postoje mnoge Kryon poruke iz magnetske službe na suptilnoj
ravni Zemlje. Nekadašnji sustav čakri poništen je i svi su tokovi
koncentrirani u jezgri Zemlje. U
Africi je tek u naše vrijeme došlo do tehnološkog prekida kore . Za one ljude koji se aktivno bude i koji
će proći kvantnu transformaciju, sve će energije biti koncentrirane
u srčanoj čakri, otvorite njihovo srce i nastavite živjeti u vibraciji
Ljubavi. Prosinac 2020. apoteoza je ponovnog rođenja - globalni kvantni
pomak. Događa se potpuna obnova planeta, sve što ima niske vibracije
i nije prilagođeno novoj stvarnosti, nestat će . Zemlja će se preporoditi u novom,
lijepom ruhu. Na njemu će moći živjeti samo oni ljudi koji su uspjeli
obnoviti svoje tijelo, razmišljanje i svijest na temelju jedinstva i ljubavi
svega što postoji . Fizički zakoni također će se radikalno promijeniti, to će natjerati
znanstvenike da u potpunosti preispitaju svoj stav prema znanosti i svom
svjetonazoru.
                Poslala Irina Nausediene. Institut nove svijesti.

         Čitav Svemir i naša Galaksija postoje i razvijaju se na
Velikim kozmičkim zakonima, na božanskoj svjetlosti i ljubavi, na
kozmičkoj matematici i geometriji, a cijeli se Svemir nalazi u
Velikoj kozmičkoj energetskoj mreži. Ništa se ne događa samo
po sebi, Sve kontrolira Najviši Razum - Bogovi različitih dimenzija,
svjetova i prostora!

       Svi ljudi na Zemlji podijelili su se na dva suprotna dijela.
Neki ljudi prihvaćaju bezuvjetnu ljubav, daju milost, suosjećanje,
opraštanje i žrtvu, stvarajući ove osobine u svojim srcima, dok
druge hvata pohlepa, okrutnost, laž i prijevara. Zato
daljnja sudbina ovisit će o osobinama stvorenim u sebi i
darivanju drugih ljudi. Bog Stvoritelj dao je čovječanstvu slobodnu
volju da prolazi kroz zemaljske kušnje, a mi kažnjavamo sebe
i svi će to uskoro shvatiti u svojoj budućoj sudbini.
         Svi smo u početku Jedno u Božanskom Stvaranju i postoji
posljednja šansa da malo ispravimo svoju sudbinu. Odustanite od
pohlepe, laži i prijevare, oprostite svima koji su vas ikad uvrijedili
, a vi tražite oprost od svih koji su bili uvrijeđeni, htjeli ili ne htjeli.
Pokušajte shvatiti da svaka osoba od predsjednika do domara
Postoji Božja čestica! I ne znamo tko je viši u duhovnoj, moralnoj
percepciji svijeta, predsjednik ili domar.
        PAŽNJA! VRLO VAŽNA PORUKA ASHTARA, zapovjednika svemirskih brodova
, od 13. studenog 2020 .:
      "Prva i najvažnija stvar za vas je potpuna i konačna
pobjeda Svjetlosnih sila kako na suptilnoj ravni Zemlje, tako i na fizičkoj .
i iako se i dalje čini da vas tama vlada na vašem planetu, u
stvari, to nije tako. Oni koji su ranije odlučio o sudbini mira na Zemlji su
već naučili poraz i što se ovdje događa sada može
samo biti pod nazivom „inercija pokretu "u smjeru koji su odabrali.
na to kako se automobil tijekom kočenja ne može trenutno zaustaviti,
baš kao što
zamašnjak ljudskog porobljavanja, kad su ga jednom pokrenuli, ne može naglo prestati kretati .
        Sljedećih dana, tjedana i mjeseci gledat ćete
kako će "štakori bježati s broda koji tone", kako će se pokušati
"prefarbati u drugu boju", prilagoditi se novoj stvarnosti. Ali
oni se neće moći sakriti jer reflektori obasjavaju svaku
osobu, a niti jedna lijepa i ispravna riječ neće moći
sakriti njegovu pravu bit. Na to su mislile Više sile,
rekavši da će uskoro sve tajno postati jasno.
        Nudi svijetlu stranicu u životu vašeg planeta, koja
prelazi na sljedeću razinu svog postojanja ... Svi moramo
poduzeti posljednji korak do konačne pobjede - prijenos zemlje i
najboljih stanovnika u novu visoku vibracijskog područja, čime se
privodi kraju božanska namjera Stvoritelja. "
      U ovom posebnom razdoblju ljudskog života dolazi sve više i više
poruka o predstojećim događajima na Zemlji.
              lee - PROGNOZA VIBRACIJE ZA PROSINAC 2020.
       " Prosinac vas poziva da prihvatite Novi svijet. Drugi svijet. Kvaliteta je
drugačija, ne samo lošija ili bolja od prethodne. A u svijetu postoje nova znanja,
nove ekonomske veze, nove političke snage, nove kulturne
vrijednosti i novi izazovi. Ova civilizacija prolazi bez globalne
kataklizme, velikih nesreća i masovnih tragedija. Ali
detalji događaja i reakcija na druge kvalitativne procese
bit će različiti za sve . Bez obzira jeste li to shvatili ili ne, ali proces promjena već se odvija. "

Zaključak: Svjetlosne sile Zemlje predlažu da se na Zemlji održi 21. prosinca
u 10 sati po moskovskom vremenu zajednička meditacija za sve ljude.
Udobno se smjestite, pokušajte se opustiti, naglas recite da
namjeravate pomoći Zemlji da se svojom svjetlošću, energijom i ljubavlju preseli u Novo
Doba Vodenjaka, prijava na 10 do 20 minuta. Riječi bi trebale dolaziti iz
srca. Zemlji zaista treba vaša pomoć!

        Ljudi, obavijestite svoju obitelj, prijatelje i poznanike o kozmičkoj
Transformaciji Zemlje i čovječanstva Božanskim energijama visokih
vibracija od kraja prosinca 2020. i dalje 2021. godine.

Zaključak. Ako postoji prijelaz Zemlje u Novo doba Vodenjaka s
oživljavanjem duhovnih, moralnih osobina čovječanstva, tada bi naš
zemaljski život trebao započeti od Nove godine, kao PRVE GODINE NOVE ERE.

izvor
https://maxpark.com/community/4109/content/7275057

Komentiraj (0 Komentara)

WMD hosting

wmd dno