Srijeda 29 Studeni 2023

Pretraga

Alternativna medicina

Trudeau Kevin - Prirodni lijekovi za koje oni ne žele da vi znate

02 Ožu 2011
(Reading time: 1 - 2 minutes)

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 
       813282   

Jeste li svjesni da vas truje većina onoga što jedete? Jeste li svjesni da je medicinska struka, zajedno sa farmaceutskom industrijom, jako zainteresirana za to da i dalje ostanete bolesni, a ne za to da vas izliječi?

Kevin Trudeau u svojoj eksplozivnoj novoj knjizi "Prirodni lijekovi za koje "oni" ne žele da vi znate" razotkriva leglo prevara i dvostrukih mjerila koja se odnose na vaše zdravlje. Iz velikih robnih centara koji pripadaju golemim javnim trgovačkim korporacijama izlaze prerađene, kontrolirane, promijenjene "prehrambene namirnice".

Te umjetne i otrovne poslastice nakon toga se prodaju s blagoslovom Savezne agencije za zaštitu potrošaca i Uprave za hranu i lijekove, vladinih organizacija zaduženih za očuvanje javne dobrobiti, polažući tako temelje za buduće bolesti i kronično loše zdravlje potrošača, kao i za zajamčeni izvor prihoda medicinskog i farmaceutskog područja. Kevin također razotkriva šokantnu istinu o tome kako lijekovi, koji se reklamiraju izravno potrošaču, zbog čega je prodaja postala veća nego ikada, zapravo uzrokuju bolesti koje se uspinju do gotovo epidemične razine.

 

Iako se situacija doima beznadnom, Kevin pruža slamku spasa i upućuje čitatelje na mnogobrojne alternativne terapije, medicinske postupke, te što je najvažnije, potencijalne lijekove koji pomažu vašem tijelu da obnovi prirodno stanje zdravlja i energije. Stoga se pridružite Kevinu na čudesnom putovanju kroz svijet prehrane i zdravlja i naučite nešto o "Prirodnim lijekovima za koje "oni" ne žele da vi znate".

Knjiga obuhvaća prirodne lijekove za više od 50 konkretnih bolesti. To je svjetski bestseler koji je prodan u više od 15 milijuna primjeraka.

Trudeau Kevin, gostovanje u emisiji VIDEO:

Knjigu na Hrvatskom jeziku možete skinut u pdf_u na ovom linku: http://www.ivantic.net/Ostale_knjiige/Zdravlje/kevin_trudeau_lekovi.pdf

Trudeau, Kevin, ljekovi, profit, zdravlje

             

O autoru
Author: Toni BlaževićEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno