Četvrtak 21 Siječanj 2021

Pretraga

Drevni izvanzemaljci ili podvala? Čudna misterija enigmalita

14 Pro 2020
(Reading time: 4 - 8 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Tijekom povijesti bilo je tajanstvenih artefakata koji su godinama prkosili našem razumijevanju i shvačanju. S vremena na vrijeme naizgled se pojavi neobičan objekt koji izaziva ono što mislimo da znamo o našoj povijesti, bilo da su to nemogući fosili, čudni uređaji izgubljeni u magli vremena i drugi kojekakvi predmeti. Jedno od takvih misterioznih otkrića je ono za što se tvrdi da je moderni, napredni uređaj zakopan u drevnoj stijeni, o kojemu se raspravlja od njegova otkiča 1998.

Opširnije...

Komentiraj (0 Komentara)

U blizini Sunca svakodnevno se pojavljuju nove anomalije

09 Stu 2020
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

U blizini Sunca svakodnevno se pojavljuju nove anomalije.


Krajem kolovoza 2020., u Teksasu je snimljena serija vrlo kontroverznih fotografija zalaska sunca

  sa1

     sa2   sa3          

Tako se s desne strane Sunca lako prepoznaje odbljesak leće, koji se često pokušava prikazati kao Nibiru. Ali "bljesak" lijevo od Sunca odražava se u vodi i odražava se ne samo u vodi duž vidne linije, već i u vodi duž vidne linije Sunca. Eto, sad svi, kažu "što je ovo?".

Dugo je jedan od najuvjerljivijih argumenata protivnika nibirologa bilo opažanje skeptika koji, kažu, ako NASA laže, zašto astronomi amateri šute? A prije pet godina to je zaista bilo tako  amateri nekako nisu puno gledali u Sunce, niti su razmišljali o njemu, ali nisu dijelili svoja otkrića. Međutim, sada se situacija promijenila i mnogi neovisni astronomi promatraju Sunce koristeći se vlastitim velikim i sofisticiranim teleskopima ili NASA-inim satelitima koji objavljuju njihove slike na mreži ili oboje.

Na primjer, Planet X News u svom najnovijem videu prikazuje fotografiju satelita STEREO od 31. kolovoza (usput rečeno, 27. kolovoza tamo su vidjeli isto):

  sa4        

Još jedan profesionalni amater, Bruce Schwartz, zvani "Bruce koji sve vidi", u svom videu od 2. rujna prikazuje čitav niz "artefakata" koje je pronašao u blizini Sunca, gledajući ga kroz 14-inčni teleskop:

  sa5

        sa6       

Drugi astronom amater na svom kanalu, Terry's Theories, izvještava 29. kolovoza da je vidio nešto poput asteroida u blizini Sunca, ali samo asteroid veličine Mjeseca:

  sa7


I danas ima puno takvih opažanja iz Sunčeve regije. Netko tamo vidi nekakve goleme sfere, netko drugi objekat različitog oblika, ali manje veličine. Štoviše, ponekad se na Zemlji primijete takve "leteće kocke":U međuvremenu, na samoj Zemlji, s jedne strane, sve se vlade pretvaraju da ne postoje "Marsovci" i "Nibiru", s druge strane, svugdje se vodi sinkronizirana svjetska borba s nekom vrstom "pandemije". Istodobno, "Marsovci" i "Nibiru" vide svi, ali nitko "pandemiju" ne vidi točno.

Sve je to vrlo čudno i jako podsjeća na vremena Smaka svijeta, prije kojih će se, kako kažu proročanstva, svijet preokrenuti, nakon čega će uslijediti svojevrsni "reset". Stoga sve zanima odgovor na pitanje "kada će pritisnuti gumb?" Odnosno, kad se uobičajeni sustav svjetskog poretka općenito rasprši i svijet će se ponovno pokrenuti?

izvor
https://thebigtheone.com/%d0%b2%d0%be%d0%b7%d0%bb%d0%b5-%d1%81%d0%be%d0%bb%d0%bd%d1%86%d0%b0-%d0%ba%d0%b0%d0%b6%d0%b4%d1%8b%d0%b9-%d0%b4%d0%b5%d0%bd%d1%8c-%d0%bf%d0%be%d1%8f%d0%b2%d0%bb%d1%8f%d1%8e%d1%82%d1%81%d1%8f-%d0%b2/

Komentiraj (0 Komentara)

Caričina rupa u Bugarskoj ili Bugarska Zona 51

04 Stu 2020
(Reading time: 4 - 8 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Bugarska, ne trebam je previše predstavljati na ovom portalu, ali u njenoj zapadnoj regiji Kostinbrod, tamo preko sedam mora i gora divljine u blizini sela Tsarichina leži jedna neobična mala kružna formacija koja izgleda gotovo poput špilje napunjene betonom. Na prvi pogled ne izgleda ništa posebno i hrpa je ljudi prošla pored nje bez da su je uopće uočili, a kamo li joj istražili povijest. No ipak, ovaj neopisivi komadić zemlje prožet je misterijama i gotovo svaka NLO prića iz Bugarske svoje ishodište na ovaj ili onaj način vuće baš iz tog komadića zemlje. Znaći gotovo pa svaka priča koja u sebi ima elemente tajnih operacija, NLO-a, vanzemaljaca i neobjašnjivih paranormalnih pojava korjen vuće iz te rupe. Stanovnici okolnih sela je zovu Caričina rupa, a njezina mi je prića itekako privukla pažnju.

Opširnije...

Komentiraj (0 Komentara)

Otmice vanzemaljaca i klimatske promjene

27 Lis 2020
(Reading time: 3 - 6 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Uistinu rubno i vrlo kontroverzno područje u ufologiji svakako jest ono o vanzemaljsko-ljudskim hibridima. Postoje određene ufo-frakcije koje smatraju da, iz bilo kojih razloga, vanzemaljski entiteti eksperimentiraju miješajući ljudsku i vanzemaljsku DNK da bi stvorili neobična nova bića. Sve to na prvu zvuči dosta znanstveno-fantastično, kao da je pobjeglo iz nekog dobrog SF romana, ali o tome se jako puno raspravlja po mnogim ufo forumima, bez obzira koliko na prvu možda čak i glupavo zvučalo.

Opširnije...

Komentiraj (0 Komentara)

Istina o koronavirusu izlazi na vidjelo

11 Lis 2020
(Reading time: 4 - 8 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Znanstvenici iz cijelog svijeta razotkrivaju pandemijsku prijevaru

Vodeći virolozi i epidemiolozi zaključuju da službene informacije o koronavirusu nisu istinite. Liječnici otkrivaju metode varanja manipuliranja statistikom. Istina o virusu izlazi na vidjelo ...

Opširnije...

Komentiraj (0 Komentara)

WMD hosting

wmd dno