Subota 11 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Vanzemaljski ultimatum ili posljednje upozorenje?

03 Srp 2020
(Reading time: 3 - 6 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Vanzemaljski ultimatum ili posljednje upozorenje?

Vanzemaljci su navodno upozoravali svjetsku elitu i super oligarhe koji vladaju zemljom da bi trebali brzo uspostaviti "red u kući" ili dobiti "konačni sud" / "svemirsko ponovno pokretanje"?


Posljednje upozorenje prenijeli su dobroćudni vanzemaljci. Upozoravali su superelite i oligarhe koji vladaju planetom Zemljom da bi trebali brzo dovesti „red u kuću“ ili dobiti „konačni sud“ / svemirsko ponovno pokretanje?

Nekoliko izvora najviše razine, uključujući glavnog urednika časopisa Veterans Today, Gordona Duffa, tvrde da je poslana vrlo ozbiljna poruka grupi super-elita i oligarha.

Poruka je bila mračna, militaristička i dostavljena tijekom nedavnog sastanka neke gornje skupine super oligarha, ali ne CFR-a (Vijeća za vanjske odnose) ili Trilateralne komisije, već možda skupine nečega poput „Hodočasničkog društva“.

Moglo bi se očekivati ​​da će biti izuzetno teško dobiti točne informacije o tako osjetljivom sastanku i onome što se događa iza zatvorenih vrata s visokom razinom sigurnosti, ali Gordon Duff pružio je potvrdu onoga što se dogodilo na tom sastanku.

Kao nepodržana pretpostavka može se reći da je navodno vrlo visoki dužnosnik UN-a predstavio vrlo tmurnu poruku eliti, super oligarhi u ime određene skupine stranaca.

Bit poruke je upozorenje da ako superelit ne zaustavi samovolju, korupciju na svim razinama i širenje zla na planeti, tada će vrlo moćan Kozmički entitet donijeti „konačnu presudu“ ili totalno „Kozmički ponovno pokretanje“ na planeti Zemlji.
A 90% prisutnih na ovom sastanku za dvije godine neće biti u takvoj dvorani.

    alien alpha draconian t1  

Još nije jasno koja je to određena skupina stranaca poslala ultimatum. Vjerojatno prijetnja dolazi od entiteta koji su odgovorni za širenje zla na našoj planeti dugom tisućama godina, a koji je poznat kao glavni parazitski entitet na planeti.

Što, posebno, može predstavljati "konačnu presudu" ili potpuno "kozmičko resetiranje" na planeti Zemlji?

Ne mogu vam pružiti točne podatke o tome kakva će biti odluka na "Sudnji dan" ili koji će biti stvarni razlog. Može se samo nagađati.

Ovo može biti upozorenje da će se, ako se društvo ne riješi korupcije i zla, vrlo brzo moderna civilizacija, kakvu poznajemo, prestati postojati. Možda će ovo biti masovna smrt. Ili će, možda, biti izazvan građanski rat, neredi u velikim gradovima, požari velikih urbanih područja s naknadnim masovnim rasipanjem i masovnim uhićenjima od strane Odjela za domovinsku sigurnost (DHS); ili provociranje svjetskog nuklearnog rata; ili će možda ogromni globalni ekonomski kolaps započeti gubitkom električne energije i uništavanjem urbane infrastrukture svuda.

Ili će se možda dogoditi izravan geofizički napad na planetu Zemlju skupina stranaca koji koriste napredne svemirske oružane sustave kako bi izazvali svjetski vremenski kolaps ili ekološku katastrofu. Ili će možda doći do velikog meteoritnog udara. Ili je možda izravna invazija zle, parazitske, kanibalske izvanzemaljske skupine poznate pod nazivom Dracos, gmazovi Reda zmija. Možda je to rješenje koje podrazumijeva novu globalnu poplavu koja će proizaći iz upotrebe elektromagnetskog oružja. Možda će to biti klimatska katastrofa ili brojne, ponavljajuće se katastrofe. Ili iznenadna spontana detonacija čitavog nuklearnog potencijala.

Međutim, postoji verzija da jedna prijateljska skupina stranaca, poznata kao visoki bijeli nordijci, pokušavaju upozoriti elite i super oligarhe da ako se ne odreknu prakse zla, ubojstava i nasilja, izgubit će sve što posjeduju, jer cijeli svijet završit će u ruševinama kao rezultat nuklearnog WW3.

Postoji i verzija da je svrha upozorenja spriječiti uporabu grupe super-elita i stranaca Dracosa zajednički razvijenog visokotehnološkog oružja zasnovanog na tehnologiji vremenskog upozoravanja, što predstavlja prijetnju za galaksiju ili šire.

Također se kaže da će se u skoroj budućnosti dogoditi otkrivanje izvanzemaljske prisutnosti na Zemlji i prisutnost svemirskih letjelica koje djeluju na principu antigravitacije među zemljacima.

Konkretno, nedavno su se pojavile insajderske informacije koje govore kako je služio u tajnoj svemirskoj floti Zemaljskih snaga obrane.

Informant je dao izjavu da je proveo gotovo tri godine na službi u tajnoj svemirskoj floti, piše exopolitics.org. Ovom flotom upravlja međunarodna organizacija pod nazivom Zemaljske obrambene snage.

U ekskluzivnom intervjuu objavljenom na televiziji ExoNews, doušnik koji koristi pseudonim Kapetan Kay rekao je da Zemaljske snage obrane vrbuju regrute iz vojnih službi iz različitih zemalja, uključujući Kinu, Rusiju i Sjedinjene Države. Tvrdi da ga je regrutovao tajni ogranak Pomorskog korpusa Sjedinjenih Država pod nazivom Posebna jedinica, nakon što je 17 godina radio na Marsu kako bi zaštitio pet ljudskih kolonija od autohtonih oblika marsovskog života.

Svjedočenje kapetana Kaya opisuje tri različite vrste svemirskih boraca i tri bombardera u kojima je obučen za letenje. Trening se odvijao u tajnoj lunarnoj bazi pod nazivom Lunar Operations Command, na mjesecu Saturnovog Titana, i u dubokom svemiru.

Svemirski borci i bombarderi imali su različite pogonske sustave, u rasponu od korištenja nuklearnih reaktora, uključujući nuklearnu fuziju, elektro-gravitacijske sustave, svemirske diskove koji putuju u vremenu i tradicionalnije raketne motore s laganim potiskom. Također svjedoči o postojanju najmanje pet velikih svemirskih nosača u obliku cigara koji su u stanju međuzvjezdanih letova, a koji su "dom" manjih boraca i bombardera. Kapetan Kay tvrdi da je na jednoj od njih služio pod imenom "EDF SS Nautilus", dugačak do 1.2 km.

Kapetan Kay tvrdi da se strogo pridržava pravila nedostatka komunikacije sa Zemljom tijekom vojne službe i obaveznih zahtjeva tijekom operacija izvan Sunčevog sustava. Nakon što je odradio 20-godišnju službu, kapetan je prošao ceremoniju umirovljenja u zapovjedništvu Lunarnih operacija, kojom su predsjedali VIP-ovci, uključujući bivšeg ministra obrane Donalda Rumsfelda.
Dio svjedočenja kapetana Kay-a u skladu je s iskazima drugih ispitanika koji opisuju tajnu svemirsku flotu. Najistaknutija među njima su svjedočenja bivšeg američkog predsjednika Ronalda Reagana koji se 11. juna 1985. u svojim dnevnicima osvrnuo na vrlo tajnu svemirsku flotu, gdje je pokazao da je "naša sposobnost kretanja u svemiru takva da bismo mogli poslati 300 ljudi u orbitu".

Brojni informatori i zračni stručnjaci izašli su u javnost pokazati razne detalje naprednih tehnologija protiv gravitacije koje bi, prema Benu Richu (bivšem izvršnom direktoru tvrtke Lockheed Skunkworks), mogle "ugostiti strance kod kuće". Kapetan Kay trenutno traži dokumente kojima bi potvrdio svoje nevjerojatne dojmove, a trenutno je ponudio svoje svjedočanstvo kao dokaz napretka ljudske civilizacije, koja posjeduje tajnu svemirsku flotu.

izvor
https://www.ufostation.net/readarticle.php?article_id=1433

Komentiraj (0 Komentara)

Drevni narodi

03 Srp 2020
(Reading time: 4 - 8 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Domorodni narodi na Zemlji i njihov red


Glavno pravilo špijuna je: koristite informacije iz različitih izvora. Koristit ćemo ga kako bismo shvatili koja je korijenska rasa bila prva i koje je boje.

Prvi izvor iz knjige "Veliki inicijati" E. Schure:

(str. 19) "Četiri rase koje su podijelile cijeli globus među sobom nastale su u različitim zemljama svijeta."

Autor govori o rasama koje već imaju fizičko tijelo i drugačiju boju kože.

„Tijekom tisućljeća svaki je kontinent razvio svoju floru i faunu, a i ljudskost različitim bojama kože. Južni kontinent, progutan posljednjom velikom poplavom, bila je kolijevka iskonske crvene rase; Indijanci Amerike samo su ostaci onih troglodita (pećinskih ljudi) koji su se popeli na vrhove planina prije nego što se njihov kontinent srušio. Afrika je majka crne rase. Azija je proizvela žutu rasu koju drži kineski narod. Bijela rasa, izašla je iz šuma Europe ...

atlant112      

U prethodnim ciklusima, crvena i crna rasa su naizmjenično dominirale i imale su snažne civilizacije koje su ostavile tragove u cikličkim zgradama i u arhitekturi Meksika. U hramovima Indije i Egipta postojale su kratke naznake u tajnim pismima i hijeroglifi u vezi s tim izumrlim civilizacijama.

U sadašnjem (arijskom) ciklusu dominira bijela rasa, a ako izmjerimo vjerojatnu antiku Indiju i Egipat, njezin početak treba prepisati prije sedam ili osam tisuća godina.


Prema brahminskih tradicijama, civilizacija je započela na našem kopnu prije pedeset tisuća godina na južnom kontinentu, gdje je živjela crvena rasa dok je cijela Europa i dio Azije još bio pod vodom. Mitolozi spominju i prethodnu rasu divova.


Crvena rasa ... zauzela je kontinent koji se potopio do dna oceana, Platon ga je prema egipatskim tradicijama zvao Atlantis. Velika kataklizma prirode uništila ga je i razbila na komade. Nekoliko polinezijskih rasa, kao i Indijanci Sjeverne Amerike i Azteci, koje je fra. Pizarro sreo u Meksiku, ovdje su svi ostaci drevne crvene rase, koja je nekada imala civilizaciju koja je imala svoje dane slave i veličine.

Nakon crvene rase, crna je rasa zavladala zemljom. Najviši tip ove rase mora se tražiti ne među crncima, već među Abesincima i Nubijcima, koji su zadržali karakter ere svog doba, kada je dostigla najvišu točku razvoja. "

  hiperborea     


Iz bilježaka danih od prevoditelja: "Prema istim učenjima, crna rasa poticala je od treće korijenske rase Lemurije koja je postojala na južnom kopnu, a koja je umrla prije Atlantide. Crvena rasa nastala je iz druge (četvrte?) Korijenske rase s Atlantiđana. "

„Za vrijeme svoje vladavine, crnci su imali vjerske centre u Gornjem Egiptu i Indiji. Njihovi ciklopski gradovi okrunili su planinske lance Afrike, Kavkaza i Srednje Azije. "

(str. 101) „Crna rasa, koja je u svijetu vladavine zamijenila južnu crvenu rasu, učinila je svoje glavno utočište od vrhovnog Egipta.

Ime Hermes - Thoth, prvi misteriozni pokretač Egipta u tajnim učenjima, nesumnjivo se odnosi na prvu mirnu mješavinu bijelih i crnih rasa u regijama Etiopije i Gornjeg Egipta mnogo prije pojave Arijanaca. "

Drugi izvor iz Papusa knjige "Kabale" slijedi da su (str. 174) "Kontinenti formirani uzastopno, tako da je u vrijeme punog procvata jedne civilizacije nastala nova. Na našem planetu slijedilo je nekoliko civilizacija jedna za drugom sljedećim redoslijedom.

1) Kolosalna civilizacija Atlantide, stvorena crvenom rasom koja je naseljavala kopno, sada ne postoji, koja je, prema nekim istraživačima, bila na mjestu sadašnjeg Tihog oceana, a prema drugim izvorima, Atlantskog oceana.

2) U vrijeme punog razvoja crvene rase, pojavio se kontinent današnje Afrike, reproducirajući crnu rasu kao najvišu granicu evolucije. Kada je došlo do državnog udara koji je progutao Atlantidu, koju sve religije nazivaju Potop, civilizacija je brzo prešla u ruke crne rase, kojoj su preživjeli ostaci crvene rase prenijeli glavnu bit njihove civilizacije.

3) Konačno, kad je crna rasa dostigla vrhunac svoje civilizacije, pojavio se novi kontinent - Europa i Azija s novom rasom: bijela, koja je nakon toga zauzela prvo mjesto na planeti.

Oceanija i Amerika predstavljaju ostatke Atlantide i najstarijeg kontinenta - Lemurije. "

Treći izvor iz knjige „Tajna doktrina“ EP Blavatsky slijedi da su postojale "četiri velike rase koje su prethodile našoj adamskoj rasi", a svaka je imala svoje kopno.

(str. 14. vol. 2) „Trajna sveta zemlja.

Razlog za to ime je tvrdnja da ova Trajna sveta zemlja nikada nije dijelila sudbinu ostalih kontinenata, jer je jedina čija je stijena prisutna od početka do kraja Manvantare, kroz svaki krug. Ovo je kolijevka prvog čovjeka i prebivalište posljednjeg božanskog smrtnika, izabranog kao Shishta, za buduće sjeme čovječanstva.


II hiperboreja.

Ovo će biti ime izabrano za drugo kopno; zemlja koja se protezala svojim ogrtačima prema jugu i zapadu od Sjevernog pola kako bi prihvatila drugu rasu i koja sadrži sve što je poznato kao Sjeverna Azija. "

Ove dvije korijenske rase nisu imale fizičko tijelo, pa boja njihove kože ne dolazi u obzir.

„III Lemuria.

Stvarno postojanje u pretpovijesnim vremenima kontinenta, koje se ... proteže od Madagaskara do Cejlona i Sumatre. Ovaj kontinent obuhvaćao je neke dijelove sadašnje Afrike; ali ostatak ovog gigantskog kontinenta, koji se protezao od Indijskog oceana do Australije, sada je potpuno nestao pod vodama Tihog oceana, ostavljajući tu i tamo nekoliko vrhova svojih visoravni, koji sada tvore otoke.


IV Atlantida.

Tako zovemo četvrto kopno. Bila bi prva povijesna zemlja kada bi se više pozornosti posvećivalo tradiciji Drevnih nego što je dosad učinjeno. Čuveni otok ovog imena, kojeg spominje Platon, bio je samo ostatak ovog ogromnog kopna.

... Lemuria je umrla prije nego što se Atlantida mogla potpuno razviti; Atlantida je pala, a njeni glavni dijelovi su nestali prije kraja miocenskog razdoblja.

V Europa.

Ako se… razmotrila pojava kontinenata u njihovom geološkom i zemljopisnom poretku, tada bi se ta klasifikacija morala promijeniti. Ali budući da se niz kontinenta razmatra redoslijedom evolucije rasa, od Prvog do Petog, naše arijske korijenske rase, Europu bi trebalo nazvati petim velikim kontinentom.

Četvrti izvor iz knjige "Vodič tajanstvenim mjestima planeta" E. Muldashev, N. Zyatkov.

(str. 22) „Prema literaturi (drevne knjige religije Bonpo, knjige indijanskog Svamija, E.P. Blavatsky, itd.), civilizacija Atlantiđana umrla je u velikoj mjeri prije 850.000 godina, a samo je na malom otoku Platonu preživjela do X. tisućljeće prije Krista Imajući kontakte sa drevnim Egipćanima (rasa crnog korijena?), Atlantiđani (rasa crvenog korijena?) Podijeljeni su u 4 glavne rase (subraces?): Žuta, crna, crvena i smeđa, između kojih je bilo stalnih ratova. Glavno oružje u tim ratovima bila je hipnoza na daljinu, budući da su imali razvijeno "treće oko" kao organ prilagodbe frekvencijama psihičke energije. "

Peti izvor pamfleta „Viši kozmički um izvještava: (str. 8)„ Kada se čovjekov pad dogodio - prije 98 milijuna godina - tada se pojavila crna rasa; to je rasa Lemurijanaca. Čovječanstvo je upalo u gustu materiju, postalo je crno. Ostaci moderne crne rase mješavina su III i IV rase (Učitelj).

Prema okultizmu, čovječanstvo je prošlo kroz pet zasebnih rasa. Teško je reći bilo što konkretno o prva dvije.

Prema Steineru, čovjek je razvio pravi skeletni sustav tijekom treće lemurijske rase, koja je živjela na kontinentu, protežući se ispod ekvatora i pokrivajući većinu sadašnjeg Indijskog i Tihog oceana.

Iz VII kulture lemurijske rase, savršena (viša) bića su uzela najnaprednije ljudske skupine i poslala ih u Sjevernu Aziju. To je označilo početak nove atlantske rase i njezine prve kulture. ... Bila je to kultura crvenih divova.

Podjele atlantske rase:

1. Rmoahali, Tlotati, Tolteci, primarni Turani, primitivni Semiti, Akkadijani i Mongoli (Japanci, Kinezi, Malezi, itd.) Atlanti su stvorili Druide.

2. Naknadna nova zbrka s Tlavatlijama, Druidima i drugima potaknula je Indijce.

3. Kultura Tolteka - Crvene kože, primarni Turani, sadašnji planinski Kinezi.

4. Kultura - atlanti sa žutom kožom.

5. Kultura je ursemitska, izvorni Semiti su bijele boje kože i ratobornog duha.

6. Kultura - Akkadijanci, bijele boje, kasnije poznati kao Feničani - duhom mornari i trgovci. Njihovi potomci su Etruščani, Skiti, Baski itd.

7. Kultura Mongola

   mongoli

Najviša dostignuća intelektualno se primjećuje u V drevna semitska kultura atlantske rase. Od toga su duhovni vođe ljudske evolucije izabrali naprednije ljude kako bi potaknuli razvoj sljedeće ljudske rase - arijevske. "

Ispada da su sve fizičke rase, čak i Bijele, porekle s Crne. Je li tako? Pretpostavljam da je bijela korijenska rasa potjecala od druge korijenske rase, hiperborejske.

izvor
https://zen.yandex.ru/media/id/5e0f3d2ee6e8ef00b12d7566/korennye-rasy-zemli-i-ih-ocherednost-5e83151e7fb1f22617c55e51

 

Komentiraj (0 Komentara)

Ono što NE znate o svom DNK

28 Lip 2020
(Reading time: 3 - 6 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Ono što NE znate o svom DNK

Pozdrav svima, Svetlana Yarskaya!

Danas ću vam ispričati priču koja vam može u potpunosti promijeniti mišljenje. Reći ću vam da vjerovatno ne znate svoj DNK i to je ono što može u osnovi promijeniti cijeli vaš život, otvarajući vam put do apsolutnog zdravlja, mladosti i realizacije svih vaših ideja.

Zatim pažljivo pročitajte, a da ne propustite nijednu riječ!

... To se dogodilo davno - 1923. godine.

    dnk2   

Profesor Moskovskog sveučilišta Alexander Gavrilovich Gurvich eksperimentalno je ustanovio nešto što je kasnije dovelo do revolucije u idejama o ljudskoj biologiji.

Otkrio je da stanice živih tkiva emitiraju elektromagnetske signale kodirane informacijom koji se nalaze u ultraljubičastom rasponu.

To se zračenje zvalo: mitogenetske zrake. Ali to se ime nije ukorijenilo u narodu. I tada su počeli izgovarati: biopolje.

Sa znanstvenog gledišta, biopolje je glavna, iskonska vrsta biološkog tijela. Ovo je njegova energetsko-informacijska matrica.

dnk3       

Zapravo, ovo je glavni plan ljudskog biološkog tijela. U bilo kojem organizmu postoji ta matrica, a formiranje fizičkog tijela odvija se pod njegovim diktatom.

... Sada ne sumnjamo, i tada, od trenutka kada je biopolje otkriveno do početka

60-ih godina prošlog stoljeća znanost je kategorički odbacila tu stvarnost - nije htjela to priznati

Biologija (kao i sve ostalo) je prvenstveno informacija koja stvara (ovu ili onu) fizičku materiju. Informacije stvaraju materiju! Da, cijeli naš svijet, cijeli svemir su aktivni informacijski kodovi. Sve se sastoji samo od aktivnih informacija.

A onda je svijet upoznao dva Engleza: Watson i Crick.

Oni su otkrili da ( deoksi ri bon bonicna kiselina, ili jednostavnije (DNK) koja se nalazi u svakoj biološkoj stanici, ne postoji samo tamo, već pruža prijenos iz generacije u generaciju informativnog programa, koji su počeli nazivati ​​genetskim programom.

Ovo otkriće, za koje su Watson i Crick 1962. dobili Nobelovu nagradu, učinilo je grandioznu revoluciju u poimanju čovjeka i rodilo mnoge nade.

Najnaprednije sile u biološkim znanostima bile su poslane da dešifruju „genetski kod“ - i svi su se nadali da će dobiti ključ vječne mladosti. Pa čak i do besmrtnosti.

  dnk5        


.. Ali znanstvenici su se razočarali. Pokazalo se da genetski aparat sadrži samo 1% naručenih informacija - i odgovoran je samo za sintezu proteina. Preostalih 99% ne šifrira ništa, a kao da uopće nije potrebno.

Kada su znanstvenici to shvatili, toliko su se naljutili da su ovu ogromnu lepezu DNK, koja ne obavlja nikakve genetske funkcije, nazvali "dnk otpad.

No, tada su se znanstvenici smirili, udružili se i postavili sebi pravo pitanje: može li zaista biti da je tijekom milijuna godina evolucije 99% „otpad“ sačuvano u glavnom informacijskom centru biološkog organizma?

  dnk6             

I tada su se sjetili otkrića profesora Gurvicha. I shvatili su: ali profesor je bio u pravu.

Nema smisla gledati stanicu i njezin genetski materijal pod mikroskopom - tamo je vidljiv samo mali dio genetskog koda (samo 1%). Glavni dio genoma (99%) NE postoji u materijalnom obliku, već u obliku elektromagnetskog polja.

Da, glavni genom nalazi se u biopolju.

To, naravno, ne može biti statično i nepromjenjivo - čemu se to ne može prilagoditi

da stane u nekakvu smrznutu "šifru".

I, tako se rodila valna genetika.

Preciznije, jezično-valna genetika. A sve zato što je DNK kod verbalni kod.

Biblija je bila u pravu - u početku bijaše "riječ"


Osnivač ovog progresivnog smjera je lingvistička valna genetika.

postao akademski član New York Academy of Sciences,

Petr Petrovich Garyaev.

Njegovo istraživanje i metode pokazale su da NIJE prethodno predodređena

genetska informacija, koje se (navodno) moraju pokoravati čovjeku

biologija, usredotočujući se na biologiju njegovih izravnih predaka.

Ljudski genom je takav da NIJE unaprijed kodiran, on jednostavno ima određene potencijale.

I koji potencijali da postanu aktivni

i funkcioniranje - to određuje ... pogađate što točno?

Pa, naravno, mozak, ili bolje rečeno, podsvijest

DA! koliko će godina živjeti određena osoba,

i kako će se njegovo zdravstveno stanje tijekom života mijenjati, hoće li njegov život biti sretan ili ne - odgovorni su samo podaci koji su ispunjeni sviješću stanica - te osobe.

Ti cujes ?

Mi smo ono što razmišljamo cijeli dan.

I s tim u vezi jasno je odakle bolesti dolaze,

što izaziva „procese vezane uz dob“ i tko je kriv za činjenicu da stalno nešto patimo.

Jednostavno je da tokom svog života svojoj svijesti dopuštamo svo smeće - informacije o smeću.

I upravo to, ove informacije o smeću postaju dio našeg genoma.

    dnk7

Naš DNK kod.

Podaci o smeću iste su informacije o masi.

uvjerenja utemeljena na izravnim zabludama.

Ali ljudi vjeruju u njih - to su različiti problemi za sebe:

Podaci nas uvjeravaju:

Da biste živjeli dobro, ne smije biti pristojna osoba,

Da biste imali novac - morate krasti

„Starenje je neizbježno, jer ovo je prirodan proces "

"S godinama se tijelo uništava"

"S godinama se bolest ne može izbjeći"

... I ostale gluposti, izdane kao pouzdane

informacije. Koji put prestanu

pouzdajmo se u svoju svijest - krajno je vrijeme

počnite pročišćavati svoj genom od informacija.

Pitate zašto ?? Ali to je očito!

Svi želimo živjeti svoj puni zdrav život i ostvariti svoje snove i želje.

Ako sami prođete kroz članke na Internetu o temi DNK, onda sami možete donijeti sljedeći zaključak:

1. Promjene DNA pod utjecajem okoliša, kemikalija.
2. Promjena DNK iz naših emocija i riječi!
3. DNK se mijenja iz naših misli, jer naš mozak zrači energijom tijekom rada svijesti.
4. Tijelo ima zaštitnu funkciju koja popravlja DNA mutacije.
5. Čovjek ima moć nad genomom.
6. Svaka osoba u genima ima znakove o sklonosti bolesti. No kod nekih se pojavljuju, a kod drugih ne. A to je zbog jedne stvari: načina života i emocionalnog stanja.

                                 

izvor
https://gold-eligium.com/pravda-o-tvoyom-dnk/


Komentiraj (0 Komentara)

Podzemni tuneli ispod svih kontinenata i oceana Zemlje

22 Lip 2020
(Reading time: 3 - 5 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Podzemni tuneli ispod svih kontinenata i oceana Zemlje

U mitovima i legendama svih naroda Zemlje postoje dokazi o podzemnoj civilizaciji paralelnoj s ljudima, gmazovima. To su Zmije Navi među Slavenima, Zmajevi u legendama Kine i Azije, Nagasa Indije. Slične su legende kako među Indijancima obje Amerike, tako i među afričkim šamanima.

tun2              


Mnogi istraživači u Rusiji i u drugim zemljama svijeta naišli su na čudne podzemne tunele koji su ležali na dubini od oko 200-300 metara, pravilnog oblika i glatkih zidova, kao da su od rastopljenog stakla.


Tajanstveni podzemni svemir ne postoji samo u legendama. U prethodnim desetljećima broj posjetitelja špilja znatno se povećao. Avanturisti i rudari probijaju se sve dublje i dublje u utrobu Zemlje, a češće nailaze na tragove aktivnosti tajanstvenih podzemnih stanovnika. Pokazalo se da ispod nas postoji čitava mreža tunela koji se protežu tisućama kilometara i također omotavaju čitavu Zemlju, kao i ogromni, ponekad čak i naseljeni podzemni gradovi.


Možemo reći da je ta misterija razriješena, jer su moderni istraživači već zaključili - nismo jedini stanovnici na planeti Zemlji. Dokazi davnih godina, kao i otkrića znanstvenika 20. - 21. stoljeća, govore da su misteriozne civilizacije postojale na Zemlji, ili bolje rečeno, pod zemljom su od davnina do današnjih dana.

Predstavnici ovih civilizacija iz nekog razloga nisu stupili u kontakt s ljudima, a zemaljsko čovječanstvo odavno ima legende i legende o tajanstvenim i čudnim ljudima, ponekad napuštajući pećine. Pored toga, moderni ljudi sve manje sumnjaju u postojanje NLO-a, koji se često promatraju kako lete iz zemlje ili iz morskih dubina.

Istraživanja koja su proveli NASA-ini stručnjaci u suradnji s francuskim znanstvenicima otkrili su podzemne gradove, kao i podzemnu razgranatu mrežu tunela i galerija, koji se protežu na desetke, pa čak i tisuće kilometara na Altaju, Uralu, regiji Perma, Tien Shanu, Sahari i Južnoj Americi. A to nisu drevni kopneni gradovi koji su se srušili i s vremenom su njihove ruševine postale prekrivene zemljom i šumama. To su upravo podzemni gradovi i građevine podignute nepoznatom metodom izravno u podzemnim kamenim formacijama.

    tun3


Poljski istraživač Jan Paenk tvrdi da je pod zemljom postavljena čitava mreža tunela koji vode u bilo koju zemlju. Ovi su tuneli stvoreni pomoću visoke tehnologije koja ljudima nije poznata i prolaze ne samo ispod kopnene površine, već i pod dnom mora i oceana. Tuneli nisu samo probijeni, već kao da su izgorjeli u podzemnim stijenskim formacijama, a njihovi zidovi su stopljeni kameni talog - glatki kao staklo i imaju neobičnu čvrstoću. Jan Paenk susreo se s rudarima koji su nailazili na takve tunele. Prema poljskom znanstveniku i mnogim drugim istraživačima, leteći tanjurići jure se s jednog kraja na drugi duž ovih podzemnih komunikacija. (Ufolozi imaju ogromnu količinu dokaza da NLO-i lete iz zemlje i iz morskih dubina). Takvi se tuneli nalaze i u Ekvadoru, Južna Australija, SAD, Novi Zeland. Osim toga, u mnogim dijelovima svijeta pronađeni su okomiti, apsolutno ravni (poput strelice) bunari s istim fuzioniranim zidovima. Ti izvori imaju različite dubine od desetaka do nekoliko stotina metara.


Prvi put su govorili o nepoznatom podzemlju 1946. godine. To se dogodilo nakon što je pisac, novinar i znanstvenik Richard Shaver rekao čitateljima američkog časopisa Amazing Stories, posvećenom paranormalnim pojavama, o svom kontaktu s vanzemaljcima koji žive pod zemljom. Prema Shaveru, živio je nekoliko tjedana u podzemlju mutanata sličnih demonima opisanim u drevnim legendama i pričama o zemaljskim stanovnicima.

Bilo bi moguće pripisati taj „kontakt“ mašte pisca, da nije bilo stotina čitatelja koji su tvrdili da su i oni posjetili podzemne gradove, komunicirali sa njihovim stanovnicima i vidjeli različita čuda tehnologije, ne samo što će podzemnim stanovnicima Zemlje pružiti ugodno postojanje u utrobi zemlje.

Tajanstveni podzemni svijet ne postoji samo u legendama. Posljednjih desetljeća broj posjetitelja špilja znatno se povećao. Avanturisti i rudari upadaju sve dublje i dublje u utrobu Zemlje, sve češće nailaze na tragove aktivnosti tajanstvenih podzemnih stanovnika. Pokazalo se da se ispod nas nalazi čitava mreža tunela koji se protežu tisućama kilometara i okružuju čitavu Zemlju mrežom, te ogromni, ponekad čak i naseljeni podzemni gradovi.

  tun1      

I u Rusiji postoje legende o tajanstvenim ljudima Chuda koji napuštaju tamnice Uralskih planina od progona.

Postojanje sustava globalnih tunela u Rusiji napisao je spelestolog, istraživač koji proučava umjetne građevine, Pavel Mirošničenko u svojoj knjizi "Legenda o LSP". Crte globalnih tunela koje je nacrtao na karti bivšeg SSSR-a išle su od Krima i Kavkaza do nadaleko poznatog grebena Medveditskaya. Na svakom od ovih mjesta skupine ufologa, špiljara, istraživača nepoznatih otkrivenih fragmenata tunela ili tajanstvenih dna bunara.


Posebno mnoge legende o podzemlju Tibeta i Himalaji. Ovdje u planinama postoje tuneli koji idu duboko u zemlju. Preko njih, „inicirani“ mogu putovati u središte planete i susresti se s predstavnicima drevne podzemne civilizacije. Ali samo mudra bića koja daju savjete "iniciranim" žive u podzemlju Indije. Drevne indijske legende govore o tajanstvenom kraljevstvu Nagas, skrivenom u dubinama planina. U njemu žive nanaze - zmijski ljudi koji u svojim pećinama pohranjuju bezbrojno blago. Hladnokrvna, poput zmija, ova stvorenja nisu sposobna iskusiti ljudske osjećaje.


izvor
https://cont.ws/@sage/111331<br< a=""> />


Komentiraj (0 Komentara)

Postoje dokazi da je ljudska DNA izmijenjena u drevna vremena

21 Lip 2020
(Reading time: 4 - 7 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Postoje dokazi da je ljudska DNA izmijenjena u drevna vremena

Australska autorica i istraživačica Danielle Fenton sredinom travnja 2018. objavila je svoju novu knjigu Hybrid People . Milijuni ljudi širom svijeta vjeruju da je u dalekoj prošlosti Zemlje bilo posjeta vanzemaljskih svemirskih brodova. Možda su ta stvorenja ostavila dokaze svog postojanja, ali kakvi bi dokazi mogli postojati?


Nedavni dokazi upućuju na to da se takvi dokazi sada mogu prepoznati u obliku brojnih drevnih artefakata, spomenika i artefakata stvorenih korištenjem visoke tehnologije, i drugo, sada otkrivenog genetskog uplitanja u ljudski genom. Tradicije Maje, Egipćana, pa čak i Sumerana, govore o bogovima koji su došli s neba i preneli svoju civilizaciju i svoje znanje na zemaljske narode. U svojoj knjizi Danielle Fenton piše o jednom od najvažnijih otkrića u povijesti čovječanstva, a taj nalaz uspoređuje s otkrićem „crnog monolita“ u klasičnom filmu 2001. Stanleyja Kubricka. To ukazuje da je izvanzemaljska civilizacija upletena u razvoj čovjeka. Fenton je uvjeren da takvi dokazi zaista postoje u našim genima i u našoj DNK!

ljdnk2       

Istraživanje na ovu temu počelo je prilično nekonvencionalno: bilo je mnogo duhovnih studija o 20 ljudi za koje se tvrdilo da su utjelovljeni u prošlom životu u dalekoj prošlosti na Zemlji. Svi ti ljudi pod hipnozom su govorili da su vanzemaljci posjećivali Zemlju u prapovijesti. Sve se to podudara s rođenjem Homo sapiensa, a Daniel Fenton vidi dokaz izvanzemaljskog utjecaja u činjenici da nove DNK studije sada pokazuju "otiske prstiju" tih zvjezdanih stranaca. Ako vjerujete dokazima navedenim u knjizi, to se dogodilo prije 700.000 - 800.000 godina. Knjiga opisuje kako su drevni svemirski brodovi prolazili kroz crvotočine iz sazviježđa Plejade u naš Sunčev sustav. Ova stvorenja nisu se mogla nositi s uvjetima okoliša Planeta Zemlje i zato su odlučila genetski promijeniti postojeće rane ljude Zemlje i učiniti ih inteligentnijima. Dokaz tome je fuzija ljudskog kromosoma-2, koja ima jedinstvenu liniju i spoj je dva srednje velika kromosoma u novi vrlo veliki kromosom. Kromosom 2 sastoji se od otprilike 243 milijuna baznih parova koji se trenutno dekodiraju. Vjeruje se da se ovo spajanje dogodilo prije otprilike 780.000 godina, a kromosom 2 iznenađujuće je pronađen kod neandertalaca i nedavno otkrivenih ljudi iz Denisove špilje, ali ne i u primata! Kromosom 2 sastoji se od otprilike 243 milijuna baznih parova koji se trenutno dekodiraju. Vjeruje se da se ovo spajanje dogodilo prije otprilike 780.000 godina, a kromosom 2 iznenađujuće je pronađen kod neandertalaca i nedavno otkrivenih ljudi iz Denisove špilje, ali ne i u primata! Hromosom 2 sastoji se od otprilike 243 milijuna baznih parova koji se trenutno dekodiraju. Vjeruje se da se ovo spajanje dogodilo prije otprilike 780.000 godina, a kromosom 2 iznenađujuće je pronađen kod neandertalaca i nedavno otkrivenih ljudi iz Denisove špilje, ali ne i u primata!

dnk1       

Prema Danielle Fenton, kromosom-2 je odgovoran za činjenicu da modificirana moderna osoba može razviti civilizaciju umjetnošću, kulturom i sofisticiranim tehnologijama. U prvom sekvenciranju kromosoma-2 2005. godine otkriveno je ukupno 1346 aktivnih kodirajućih gena i 1.239 navodno neaktivnih pseudogena - sada je poznato da neaktivni geni obavljaju važne funkcije. Ovaj kromosom ima veliki utjecaj na strukturu ljudskog mozga i njegovu složenost, imunološke funkcije i reproduktivne funkcije, što je važan preduvjet za poboljšanje izgleda osobe. Neaktivni DNK obično su nazivali "bezvrijedna DNK", jer nisu razumjeli kako to funkcionira. Stoga autor vjeruje da kromosom-2 sadrži regije s genima koji izgledaju kao da su kopirani.

Spajanje dvaju "primordijalnih kromosoma" na kromosomu-2 potpuno je promijenilo ljudski izgled na Zemlji i od tada su ljudi imaju 46 kromosoma, prethodno ih je jasno bilo 48. U stvari, samo zahvaljujući novom kromosomu-2 postalo je moguće pretvoriti ljude u dominantan oblik života na Zemlji - Nagli porast našeg mozga već je antropolozima nerazriješena tajna. Treba biti vrlo jasno da se tek tada može oblikovati osobina sposobnost aktivnog donošenja odluka, dugoročnog planiranja i stvaranja jezika! Majmuni nemaju anatomske zahtjeve za govorom, kao što to čine ljudi. Ako su, prema teoretičarima evolucije, ovo bila slučajna mutacija, tada bi bila izolirana i ne bi bila uobičajena za ljude, neandertalce i Denisovance - ova bi mutacija trebala nestati samo s prvom generacijom mutanata.

Danielle Fenton u svojoj knjizi jasno stavlja do znanja da su, po njenom mišljenju, to prepisuje vanzemaljcima koji su se miješali u ljudsku genetiku. Alhering, australijski časopis za paleontologiju, također je objavio teoriju koju trenutno prihvaća sve više alternativnih istraživača. Prema toj teoriji, izvanzemaljska svemirska letjelica je eksplodirala u Zemljinoj atmosferi prije stotina tisuća godina, putnici ove svemirske letjelice nisu mogli preživjeti na Zemlji bez upletanja, a pomoću svojih naprednih tehnologija stvorili su Homo sapiens iz različitih razloga.

Fenton dalje u svojoj knjizi tvrdi da stakleni predmeti pronađeni u Australiji, takozvani "Australci", mogu poticati od udara oštečenog svemirskog broda, koji se prethodno smatrao udarom meteorita. Prema istraživanju NASA-e, pojedinačni fragmenti ove mase tada su formirali kružna slova nulte gravitacije prije otprilike 780.000 godina, da bi se odmah smrzli i tako ušli u Zemljinu atmosferu. Kao rezultat toga, ponovo su se zagrijali, a zatim spojili u znatiželjni oblik danas - ti su se fragmenti raspršili po Australiji, jugoistočnoj Aziji i Kini.

Hibridna ljudska teorija Fenton kaže da su svemirski izvanzemaljci došli iz sazviježđa Plejade dalje od zvijezde zvane HD 23514. Fenton pokazuje da mnoge drevne kulture svijeta prijavljuju vanzemaljce iz sazviježđa Plejade, a često izvještavaju i o portalima koji povezuju različite planete i zvjezdani sustavi jedan s drugim. Drugi znak mogućeg izvanzemaljskog podrijetla osobe su krvne grupe: svaka osoba ima krvnu skupinu od 0, A, B ili AB. Ali postoje i podskupine s pozitivnim ili negativnim Rh faktorom. Nije poznato odakle dolaze krvne grupe s negativnim Rh faktorom, što je otprilike 15% ukupne svjetske populacije.

    ljdk4     

Lara Starr, druga alternativna istraživačica, u članku za The Spiritscience tvrdi da se ne mogu razviti svi primati jer im je svima potrebna ista vrsta krvi. Svaka populacija može imati samo genetiku koja bi trebala biti prisutna u njihovim precima, osim mutacija. No, mutacije, izgleda, nikad nisu imale pozitivan učinak. Dakle, da su svi moderni ljudi i majmuni evoluirali od zajedničkog i još uvijek nepoznatog pretka, tada bi se njihova krv razvila na isti način, i to bi bilo kompatibilno - ali nije tako! Rezusna negativna krv ne postoji u primata, nepoznata je i u ostatku životinjskog svijeta! Lara Starr vjeruje da su barem oni ljudi koji imaju Rh negativnost jasno potomci vanzemaljaca ili pripadnici nepoznate drevne civilizacije poput Atlantide.

Kao što vidite, ovdje se otvaraju potpuno nove znanstvene dimenzije, a ove teorije mogu biti potpuno točne! Informanti tajnog svemirskog programa mogu ispričati još nevjerojatnije priče, naime, da vanzemaljske civilizacije i dalje provode genetsko testiranje na Zemlji. Na Mjesecu je još uvijek ostavština drevnih zemaljskih i izvanzemaljskih civilizacija, čak i s uništenog gigantskog svemirskog broda o kojem govorimo danas čiji se ostaci nalaze pod ledom Antarktika. Drevne tradicije širom svijeta doista izvješćuju. Prije mnogo tisućljeća Plejadski humanoidni vanzemaljci naselili su se na zemlji, a u svemiru se od davnina vodila bitka između ljudskih civilizacija i gmazovskih pasmina ili umjetne inteligencije (AI).


izvor
https://vizitnlo.ru/nlo-neobyavlenyj-vizit/poyavilis-dokazatelstva-chto-chelovecheskaya-dnk-byla-izmenena-v-glubokoj-drevnosti/

Komentiraj (0 Komentara)

WMD hosting

wmd dno