Četvrtak 25 Travanj 2024

Pretraga

Tajanstveni snop s neba tri je sata obasjavao planinu u Turskoj

24 Ožu 2024
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Tajanstveni snop s neba tri je sata obasjavao planinu u Turskoj

Snažna žuta zraka uočena je na prijevoju Zigana u Pontijskom gorju, blizu turske granice. Očevici su ga usporedili sa zrakama NLO-a koje se mogu vidjeti u filmovima znanstvene fantastike. Izvještava Daily Star.

Mještani su tri sata zabezeknuto promatrali ogromnu zraku svjetlosti. Tvrde da tako nešto nikada nisu vidjeli.

Ogromna zlatna greda uočena je na prijelazu Zigana u Pontskim planinama u pokrajini Gumushane, blizu granice s pokrajinom Trabzon u sjeveroistočnoj Turskoj. Rijedak fenomen zabilježen je na području skijaškog centra Zigana Gumuskayak na nadmorskoj visini od 2100 metara.

Očevici tvrde da je ogromna zlatna svjetlost oko tri sata obasjavala padine Zigana prolaza s jedne točke.

Glasnogovornik skijaškog centra za to područje Abdullah Eroglu rekao je da su već vidjeli širok raspon zadivljujućih pogleda diljem područja, ali nikada nisu vidjeli nešto slično.

Snopovi svjetlosti česta su pojava u filmovima znanstvene fantastike, budući da se često vide kako se spuštaju s vanzemaljskih svemirskih brodova kako bi prevezli ljude, životinje ili druge predmete od interesa za izvanzemaljce.

 

izvor

Komentiraj (0 Komentara)

8 znanstvenika spustilo se u tajne tamnice Tibeta. Kako je završila potraga za ulazom u Shambhalu?

13 Ožu 2024
(Reading time: 3 - 5 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

8 znanstvenika spustilo se u tajne tamnice Tibeta. Kako je završila potraga za ulazom u Shambhalu?

Godine 2007. pod čudnim okolnostima nestalo je 8 znanstvenika iz Sjedinjenih Država. Christopher Mabel organizirao je ekspediciju na Tibet. Po njegovom mišljenju, naučio je kako otvoriti portal u svetu zemlju Šambalu. S njim je krenula i njegova supruga, povjesničarka Linda Mabel, kao i 7 kolega - znanstvenika iz različitih područja znanosti. Prema Christopherovoj zamisli, on i istraživači trebali su otvoriti portal, ali ne i ući unutra.

Razlog je jednostavan - nitko ne zna što se može dogoditi prilikom kretanja i kako se vratiti. Uz pomoć lokalnog stanovništva, redovnika i vodiča, Christopherova skupina stigla je do podnožja planine Kailash. Ovdje, među tihim stijenama, bilo je potrebno pronaći određeni "ključ" koji bi otvorio ulaz u tamnicu - unutarnji dio planine. Tu je počivao tisućljećima star portal.

Prvog dana nije bilo moguće pronaći prolaz. Međutim, noću je mjesečeva zraka pala na jedan od kamenova, za koji se pokazalo da je prekriven kristalima leda. Svjetlost se podijelila u nekoliko zraka. Svaki od njih također se raspao u nekoliko tokova svjetlosti.

Christopher je cijelu noć promatrao ovaj "čarobni" fenomen. I baš ujutro, kada su se mjesečeve zrake spojile u jednoj točki, iako se to nije smjelo dogoditi, istraživač je pronašao prolaz. Bio je jako pospan, a kolege je zamolio da ga puste da se malo odmori prije najvažnijeg trenutka putovanja.

kailash01

                                                             Christopher je poveo svoje drugove do planine Kailash. Izvor fotografija:

                                                      https://turizm.pibig.info/uploads/posts/2023-10/1697873958_turizm-pibig-info-p-aman-gora-krasivo-51.jpg

Nekoliko sati kasnije stigao je dugo očekivani događaj. Dok je vođa spavao, kamena ploča koja je pokrivala prolaz je pomaknuta u stranu i sve je pripremljeno za silazak u tamnicu. U isto vrijeme dogodio se incident s lokalnim stanovništvom. Potpuno su nam zabranili da diramo ovaj kamen i brzo su negdje pobjegli kad je sve počelo.

Christopher je pregledao prolaz u planinu Kailash. Dolje je vodilo stubište, čije su stepenice bile ozbiljno deformirane - što znači da su vrlo drevne. Bilo je iznenađujuće lako disati. Iako je obično vrlo teško disati u zaključanim sobama, špiljama i tamnicama. Činilo se da Christopher zna kamo treba ići.

Kad su stepenice završile, istraživačima su se otvorila dva puta. Čovjek je brzo odabrao jednog od njih, a cijela grupa je otišla dublje u tamnicu. Zidovi su imali čudne simbole i crteže. Mogli bi se usporediti s nekom vrstom apstraktnih slika i nepoznatih zapisa. Ponekad smo nailazili na zanimljive kamene skulpture koje su izgledale poput prijestolja ili postolja. Na njima je nešto davno jasno locirano.

Znanstvenici su se našli u velikoj dvorani. Iznutra je bilo teško odrediti njezin oblik, ali Christopher je tvrdio da je soba imala oblik zvijezde petokrake. U sredini stropa bila je slika dva oka - simbolika uobičajena na Tibetu. Čovjek je iz ruksaka izvadio knjigu i počeo čitati.

Na sredini dvorane pojavila se mala plava točkica. Rastao je dok sam čitao dok nije dostigao veličinu od otprilike jednog metra. Unutra se ništa nije vidjelo osim bjelila.

Christopher je uzviknuo: “Uspjeli smo!” I u tom trenutku u dvorani se podigao jak vjetar. Jedan po jedan, svi sudionici bili su uvučeni u portal, osim Linde Mabel, koja je uspjela pobjeći na drugi kraj dvorane. Žena je vrištala i opirala se nepoznatoj sili.

kailash02

                                                                               portal je otvoren

Redovnici su utrčali u dvoranu. Među njima je bio jedan koji je nosio zlatni oklop ili odijelo slično oklopu. U ruci je držao nekakav amulet. Poredani u ljudski lanac, držali su se za ruke.

Najbliži portalu bio je isti čovjek. Glasno je vikao, ispruživši ruku s relikvijom. Za minutu se portal počeo sužavati i potpuno zatvorio. Žena je protjerana s Tibeta unatoč tome što je na portalu pokušala govoriti o nestalima.

Vrativši se u Boston, Linda je zatražila pomoć. Amerikanka je ispričala sve što je vidjela i doživjela. Nadležna tijela kontaktirala su kinesku vladu, a posebno voditelja tibetanske dijaspore. Ali svi su negirali samu činjenicu takvog razvoja događaja. Je li Lindin muž doista uspio otvoriti portal u Shambhalu ili negdje drugdje? Službeno, svih 8 ljudi je nestalo tijekom njihove ekspedicije.

U blizini Kailasha, naravno, ima dovoljno pukotina u koje bi mogla pasti jedna ili više osoba, ali po mom mišljenju, previše je vjerovati u slučajnu nesreću osam istraživača odjednom. Nisam siguran je li ono što je Linda rekla istina, ali priča je vrlo zbunjujuća iu njoj možda ima mjesta za nešto neobjašnjivo.

izvor

Komentiraj (0 Komentara)

Uređaji veličine od 3 do 10 kilometara u Svjetskom oceanu. Slučajevi promatranja velikih nevladinih organizacija

12 Ožu 2024
(Reading time: 3 - 5 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Uređaji veličine od 3 do 10 kilometara u Svjetskom oceanu. Slučajevi promatranja velikih nevladinih organizacija

Prije otprilike 55 godina, 1969. godine, četrdesetak kilometara od obale SAD-a snimljen je golem neidentificirani podvodni objekt bez presedana. Koristeći za to vrijeme naprednu opremu instaliranu na brodovima, otkrili su da se kreće brzinom od oko 180 čvorova (oko 330 km/h) na dubini od 600 metara i polako se diže na površinu. Sve borbene jedinice flote, kao i zrakoplovstvo i kopnene snage, uključujući i silose s nuklearnim oružjem, stavljene su u punu pripravnost.

Objekt je otplivao na udaljenost od 18 kilometara od obale i popeo se na 420 metara. Amerikanci su poslali gotovo cijelu svoju flotu u istočne vode do približne točke izrona. Ali neidentificirana NVO okrenula se i umjesto da se uzdigne, počela je tonuti na dno. Pokušaji da se nekako objasni 10 kilometara duga naprava koja se kreće ogromnom brzinom doveli su vojne stručnjake u slijepu ulicu. Štoviše, zapovjednik skupine bazirane u Sargaškom moru rekao je da se cilj prati, ali je nemoguće predvidjeti njegove akcije.

Roman Lingrem, vojni stručnjak koji je proveo više od 20 godina u mornarici, tvrdi da je razvojem opreme i uređaja za praćenje otkrivanje neidentificiranih podvodnih vozila samo poraslo. Od 100% takvih slučajeva, samo 50-60% se može objasniti – odnosno ogroman sloj podataka ostaje nepoznat i neproučen. Na primjer, isti NLO-i koje je snimila vojska pokažu se doista neobjašnjivim u samo 2-3%. Na moru je taj postotak puno veći.

podmornica 01

                                                                       Kakve su podmornice veličine kilometra? Izvor fotografije:

                                         https://bigfoto.top/uploads/posts/2022-10/1666554843_48-bigfoto-top-p-podvodnie-lodki-budushchego-75.jpg

Ovako jednostavna matematika omogućuje nam da zaključimo da se u vodama Svjetskog oceana krije zemljanima nepoznata civilizacija. Inače, višekilometarski uređaji nepoznatog porijekla snimljeni su u mnogim dijelovima zemaljske kugle. Na primjer, u Japanskom moru, Barentsovom moru, u blizini Grenlanda, uz obalu Velike Britanije, Portugala, Australije, u Indijskom i Tihom oceanu, u Meksičkom zaljevu, u vodama Arktika i Antarktika .

Ne govorimo o kompaktnim “kvekerima”, već o uređajima čija se veličina mjeri u kilometrima. Ruski podmorničari nekoliko su puta "susreli" nešto slično u vodama Barentsovog mora. To se dogodilo 1986. godine. Na televiziji je kapetan prvog ranga govorio o jednom od slučajeva u emisijama na TV-3 i Ren-TV. Nažalost, nisam zapamtio ime i prezime stručnjaka, jer sam gledao program u eteru prije više od 10 godina. Radilo se o ophodnji po zadanom prostoru – borbenom dežurstvu.

Tijekom sljedećeg manevra oprema je zabilježila nešto nevjerojatno - ogroman objekt kretao se brzinom 3-4 puta većom od podmornice na većoj dubini. Kontakta kao takvog nije bilo. Uređaji su išli svaki svojim putem. Kapetan je izvijestio o smjeru kretanja i činjenici otkrivanja objekta. Daljnje upute nisu dane. Vjerojatno zato što je vojni stožer dobro znao za postojanje takvih nevladinih organizacija.

podmornica02

                                                                Višekilometarski objekti haraju dubinama oceana. Izvor fotografije:

                                                                        http://ii.yakuji.moe/mi/src/1328768860690.jpg

Oceanolozi su 2009. u blizini Grenlanda snimili tri kilometra dugu napravu koja se kretala velikom brzinom. Instrumenti su nekoliko puta pokazali njegovu prisutnost 60 kilometara zapadno od otoka u Grenlandskom moru. Utvrđeno je da se predmet sastoji od 85% metala, što ukazuje na njegovo umjetno podrijetlo. Uostalom, da je samo metalni komad bez motora i ostalog, ležao bi na dnu, a ne kretao se velikom brzinom, mijenjajući svoju putanju.

Čiji su ovo uređaji? Očito ne ljudski. Hipotetski, bilo bi dovoljno resursa za takve podvodne arke, ali koji bi troškovi energije bili potrebni? Malo je vjerojatno da bi takvi objekti mogli ostati neprimijećeni. Osim toga, vanzemaljsko podrijetlo naznačeno je tehničkim karakteristikama koje su osjetno superiornije čak i od analoga modernih uređaja. Da ne govorim prije 50 godina.

izvor

Komentiraj (0 Komentara)

2024. godine prije Krista vanzemaljski bogovi Anunnaki detonirali su 7 nuklearnih oružja na Bliskom istoku?

29 Velj 2024
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

2024. godine prije Krista vanzemaljski bogovi Anunnaki detonirali su 7 nuklearnih oružja na Bliskom istoku?

Prema sumerskim legendama, bogovi Anunnaki imali su iznimno važnu ulogu u stvaranju i povijesti čovječanstva. Postojala su 3 brata po bogovima, koji su također bili međusobno rivali: Enlil, Enki i Nin-khursag, a svi su bili sinovi vanzemaljskog boga Anua. Čini se da je bog Enki imao dva sina: Marduka i Nergala, a Enlil je imao Ninurtu. Marduk se pario sa Zemljom (Sarpanit), s kojom je imao Nabua i Gibilu. Zašto sam ti do sada govorio sve te stvari? Da vam ispričam jednu epizodu iz povijesti vanzemaljaca Anunnakija koju je ispričao istraživač Zecharia Sitchin.

* Nergal se potukao nožem sa svojim ocem Enkijem. U isto vrijeme, klevetali su ga njegov brat Marduk i njegov nećak Nabu. Nergal je izlegao ideju da pozove "Strašno oružje". Nije znao gdje su skriveni, ali je znao da su na Zemlji, zaključani u tajnom podzemnom mjestu negdje u Africi, na području njegova brata Gibila.

* Na temelju trenutne razine tehnologije, mogu se opisati kao sedam nuklearnih naprava: "Odjeveni u užas, sa sjajem koji ispuštaju" . S planeta Nibiru donio ih je bjegunac Alalu i davno su bili skriveni na tajnom mjestu; Enki je znao gdje, a znao je i Enlil.

* Ponovno se sastajući u Ratnom vijeću, bogovi su, unatoč Enkijevom protivljenju, glasovali da slijede Nergalov prijedlog da udare Marduka udarcem kazne. "Užasna oružja" mogla bi se upotrijebiti za uništenje Mardukove svemirske luke na Sinaju, ali ni bogovi ni ljudi ne smiju biti povrijeđeni.

* Odabravši Nergala i Ninurtu da izvrše misiju, bogovi su im jasno stavili do znanja njezinu ograničenu i uvjetovanu svrhu. Godine 2024. prije Krista, Ninurta (nazvan "Užareni") i Nergal (nazvan "Uništitelj") oslobodili su nuklearno oružje i izbrisali s lica Zemlje kozmodrom i susjedne "grešne gradove" u ravnici južno od Zemlje. Mrtvo more. Ovaj događaj je opisan i u Bibliji (gradovi Sodoma i Gomora).

* S nuklearnim lansiranjem na fiksnoj točki, kozmodrom je sravnio Ninurta - prvo Vrhovna planina (planina Mashu iz "Epa o Gilgamešu" ) sa svojim unutarnjim tunelima i skrivenim objektima; zatim susjedna ravnica koja je služila za slijetanje i polijetanje. Ožiljak na Sinajskom poluotoku vidljiv je i danas, što pokazuju NASA-ine fotografije snimljene iz svemira; ravnica - između bijelih vapnenačkih planina - još je prekrivena spaljenim i brzo pocrnjelim lomljenim kamenjem.

peninsula Sinai

izvor

Komentiraj (0 Komentara)

Prema istraživaču Zecharia Sitchinu, prije više stotina tisuća godina na Zemlji su se odvijali "rat starih bogova", "rat piramida" i drugi...

28 Velj 2024
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Prema istraživaču Zecharia Sitchinu, prije više stotina tisuća godina na Zemlji su se odvijali "rat starih bogova", "rat piramida" i drugi...

Prema istraživaču sumerske povijesti Zecharia Sitchinu, u njegovom djelu "Rat bogova s ​​ljudima" , predstavljeni su nam glavni kronološki događaji koji bi se dogodili u povijesti čovječanstva, prema sumerskim pločama:

* Prije 450.000 godina : Na Nibiruu, udaljenom planetu u našem solarnom sustavu, život se suočava s polaganim izumiranjem kako atmosfera planeta erodira. Uklonjen od strane Anua, vođa Alalu bježi svemirskim brodom i nalazi sklonište na Zemlji. Otkriva da Zemlja sadrži zlato, koje se može koristiti za zaštitu nibirske atmosfere.
* Prije 430.000 godina: Zemljina klima se kroti. Sve više i više Anunnakija stiže na Zemlju, među njima i Enkijeva polusestra, Ninharsag, glavna medicinska službenica.
* Prije 416 000 godina: proizvodnja zlata opada, Anu dolazi na Zemlju s Enlilom, zakonitim nasljednikom. Donosi se odluka da se vitalno zlato dobije vađenjem iz južne Afrike. Ždrijebom Enlil dobiva zapovjedništvo nad kopnenom misijom; Enki je prognan u Afriku. Nakon napuštanja Zemlje, Anua izaziva Alaluov nećak.

* Prije 400 000 godina: Sedam funkcionalnih naselja u južnoj Mezopotamiji uključuju svemirsku luku (Sippar), kontrolni centar misije (Nippur), metalurški centar (Badtibira), medicinski centar (Shuruppak). Ruda stiže brodovima, iz Afrike; pročišćeni metal šalje se u orbitalne postaje kojima upravlja Igigi, zatim se prenosi u svemirske brodove koji povremeno stižu s Nibirua.
* Prije 380 000 godina: Dobivši podršku Igigija, Alaluov unuk pokušava preuzeti vlast na Zemlji. Enliliti pobjeđuju u ratu starih bogova.
* Prije 300 000 godina: Anunnakiji koji rade u rudnicima zlata pobunili su se. Enki i Ninharsag stvaraju primitivne radnike genetski manipulirajući ženkom antropoidnog majmuna; preuzimaju ručni rad Anunnakija. Enlil prolazi kroz mene i dovodi primitivne radnike u Edin u Mezopotamiju. Primajući sposobnost razmnožavanja, Homo sapiens počinje se razmnožavati.

* Prije 200 000 godina: Život na Zemlji nazaduje tijekom novog ledenog doba.
* Prije 100 000 godina: Klima ponovno zagrijava. Anunnaki (koji se u Bibliji nazivaju Nefili), na Enlilovo rastuće nezadovoljstvo, žene se ljudskim kćerima.
* Prije 75.000 godina: počinje "prokletstvo Zemlje" - novo ledeno doba. Regresivni ljudski tipovi lutaju Zemljom. Kromanjonac preživljava.
* Prije 49 000 godina: Enki i Ninharsag promiču ljude Anunnakijskog podrijetla na vlast u Shuruppaku. Enlil, bijesan, planira istrebljenje čovječanstva.
* Prije 13 000 godina: Shvativši da će Nibiruov prolaz blizu Zemlje izazvati ogromne plime i oseke, Enlil tjera Anunnakije da se zakunu da će nadolazeću nesreću tajiti od čovječanstva.

* Godina 11.000 pr : Enki krši zakletvu dajući upute Ziusudri/Noi da izgradi podvodni brod. Potop poplavi cijelu Zemlju; Anunnaki svjedoče potpunom uništenju sa svog broda u orbiti. Enlil pristaje dati ostacima čovječanstva oruđe i sjeme; poljoprivreda počinje na visoravnima. Enki kroti životinje.
* Godina 10.500 pr. Kr.: Noini potomci dobivaju tri regije. Ninurta, prvi Enlilov sin, gradi brane u planinama i čisti rijeke, kako bi Mezopotamiju učinio pogodnom za stanovanje; Enki polaže pravo na dolinu Nila. Sinajski poluotok drže Anunnaki za postdiluvijalnu svemirsku luku; na planini Moriah (budući Jeruzalem) uspostavljen je Centar za kontrolu misije.
* Godina 9780. pr. Kr.: Ra/Marduk, Enkijev prvorođeni sin, dijeli vlast nad Egiptom između Ozirisa i Seta.
* 9330. pr. Kr.: Seth zarobljava i raskomada Ozirisa, preuzimajući isključivu vlast nad dolinom Nila.
* Godina 8970. pr. Kr.: Horus osvećuje svog oca Ozirisa, pokrećući prvi rat za piramide. Set bježi u Aziju, zauzima Sinajski poluotok i Kanaan.
* 8670. pr. Kr.: Opirući se rezultirajućoj kontroli nad svim svemirskim instalacijama Enkijevih potomaka, Enliliti pokreću Drugi rat piramida. Pobjednički, Ninurta prazni Veliku piramidu od sve opreme. Ninharsag, Enkijeva i Enlilova polusestra, saziva mirovnu konferenciju. Potvrđena je podjela Zemlje. Vladavina nad Egiptom prelazi s dinastije Ra/Marduk na Thothovu. Heliopolis je izgrađen kao zamjena za grad svjetionik.
* Godina 8500. pr. Kr.: Anunnaki ponovno uspostavljaju predstraže na vratima svemirskih objekata; jedan od njih je Jerihon.
* Godina 7400. pr. Kr.: Kako se doba mira nastavlja, Anunnaki daju čovječanstvu nove napretke; počinje razdoblje neolitika. Polubogovi vladaju Egiptom.
* 3800 pr. Kr.: Urbana civilizacija pojavljuje se u Sumeru, kada Anunnaki ponovno grade stare gradove, počevši od Eridua i Nippura. Anu dolazi na Zemlju u svečani posjet. U njegovu čast sagrađen je novi grad, Uruk (Erech). Anu čini hram prebivalištem svoje voljene unuke Inanne/Ištar.

izvor

Komentiraj (0 Komentara)

WMD hosting

wmd dno