Četvrtak 25 Travanj 2024

Pretraga

Schumannove rezonance su poludjele. Ovo se nikada prije nije dogodilo.

19 Lip 2023
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Schumannove rezonance su poludjele. Ovo se nikada prije nije dogodilo.

TheBigTheOne.com 6167

 

Već od jutra 17. lipnja 2023. cijeli svijet zavjere je u nekoj vrsti tjeskobe, koja je započela činjenicom da je sjeverni magnetski pol dosegao kritičnu devijaciju od 40 stupnjeva i sada se polovi mogu promijeniti u bilo kojem trenutku.

Onda se iznenada pokazalo da je u isto vrijeme, na geografskom južnom polu iznad američke polarne postaje, zelena laserska zraka počela pucati u nebo, a veliki broj vojnih oklopnih vozila vozio se Amerikom i Kanadom.

I sada, navečer 18. lipnja, pokazalo se da se sa Schumannovim rezonancijama : neke čudne stvari događaju i budući da se ovo ne samo ne samo nikad, nego uopće nije dogodilo, svi su ostali pomalo zaprepašteni i otrčali provjeriti na američkim stranicama:

ScreenHunter 05 Jun. 18 21.26

ScreenHunter 08 Jun. 18 21.37 768x418

Grafički prikaz Schumanovih valova ovdje je malo drugačiji, ali to zapravo nije važno. Glavno da Amerikanci NEMAju podataka za 17.-18.lipnja iz nepoznatog razloga. Odnosno, dogodio se ili nevjerojatan raspad dvaju izvora odjednom, ili nešto s rezonancijama koje je NASA odlučila ne pokazati zemljama i narodima.

Također, za kontrolu, postoji tako divna stranica kao što je gcpdot.com , koja na temelju analize mrežnog prometa prilično točno analizira napetost mentalnog polja planeta. I kao što pokazuje gcpdot.com, ljudi su stvarno poludjeli, što se obično događa kao predokus nekih globalnih događaja:

ScreenHunter 07 Jun. 18 21.34

Konačno, postoji trenutak kao što je Veliko planetarno poravnanje , koje je započelo 17. lipnja - Saturn, Neptun, Jupiter, Merkur i Uran poredali su se:

1140x641 1024x576

U svjetlu gore navedenog, ne mislimo da postoji neka vrsta instrumentalnog kvara sa Schumannovim rezonancijama. Nešto globalno se ili već događa, ili će se dogoditi, pa pratimo

izvor
https://thebigtheone.com

 

 

Komentiraj (0 Komentara)

WMD hosting

wmd dno