Petak 18 Siječanj 2019

Pretraga

Blogovi

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

USPOMENA NA MOG POKOJNOG OCA

08 Ožu 2012
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

DSC00091

PETAR SMOLČIĆ

1925-2012

SPOMEN NA MOGA OCA

Danas je za mene tužan dan,ostao sam bez mog velikog prijatelja,oca,učitelja,mentora.

Umro je moj dragi otac kojega sam tako puno volija.

Bio je svjetlost vodilja,usmjeravao me je pravom i poštenome životu,naučio me mnogo toga,uvjek me poticao na rad,kreativnost,inovacije da uvijek budem korak ispred.

Znao je da volim Astronomiju,potragu za drevnim civilizacijama,NLO-ima,čudnovatnim pojavama,uvijek me pozorno slušao kad bih nešto otkrio,nije  mi se nikada rugao.

Volio je duge šetnje prirodom,obožavao je divlje životinje,uvijek mi je govorio nisu životinje zle,čovjek je zao,ali ti budi mudar i ne mrzi nikoga,nisu ljudi zli zato jer to žele,netko sa njima manipuliše i čini ih zlima.

Volio je raditi bio je neumoran 24 sata,nikada se nije požalio da mu je teško,kako divna i plemenita osoba,a sada gledam njegovu stolicu koja je prazna a suza suzu goni.

Mnogo toga sam pronašao,mnogo toga znam ali nisam mu mogao pomoči,sve znanje mi je zalud,tjelo je došlo svome kraju,87 godina je velika starost,ali se nažalost spojilo sa teškom bolesti,molio sam stvoritelja da ne pati nego samo da zaspe tiho mirno da bude nježan prema njemu.

Osjetio sam kad je umra,tako smo bili povezani,i sada ga osječam,jer znam da je smrt samo početak novog života,a tjelo je samo avatar kojega životna energija pokreče.

Vjerujem u obečanje koje je dano u bibliji a zapisano u otkrivenju 21;3,4,činim sve novo i obrisati ču suzu sa svakoga oka.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

ZAHVALA OSOBLJU DOMA ZA STARE I NEMOČNE ARKUS SUTINA

HVALA VAM ŠTO STE MU U POSLJEDNJE DANE OMOGUČILI ŽIVOT DOSTOJAN KRALJA

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 

MIRNO SPAVAJ,ČEKAM TE U NOVOM SVJETU

Autor

Miro-sinj

 

Mnogo, toga, sam pronašao,mnogo, toga znam

WMD hosting

wmd dno