Subota 15 Prosinac 2018

Pretraga

Blogovi

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tajna društva

SNIMLJEN NLO BLIZU SUNCA

27 Tra 2012
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
ScreenShot014

Da li vjerujete da stanovnici planeta zemlje imaju naprednu svemirsku tehnologiju.

Kako su do nje došli.kopiranjem tehnologije drevnih daleko naprednijih civilizacija,npr.Maje,Antlatida,mozda zemlja Lemurija itd.

Kako biste reagirali da nas posjeti daleko naprednija civilizacija,koja ima svemirsku naprednu tehnologiju kojoj ni vrelina sunca ne smeta.

Kako bi ste reagirali da ta informacija dođe od NASA-e,za koju velika veličina znanstvenika smatra kao službena informacija.

 

Mnogi misle da je NASA politička organizacija koja nije vjerodostojna da bude izvor službene informacije.

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

 

Sljedi članak koji sam preuzeo sa

http://dnevnik.hr

 

 

 

NASA snimila NLO u blizini Sunca?

 

 

Kamere na NASA-inom svemirskom opservatoriju SOHO 24. travnja snimile su kako nešto vrlo veliko i umjetno napravljeno lebdi blizu Sunca.

 

 

 

Sve što se približava Suncu i temperaturi koja se procjenjuje na oko 5.500 stupnjeva Celzijusa - izgorjelo bi. Ipak, ako se zaista radi o izvanzemaljskoj svemirskoj letjelici onda bi ona morala biti opremljena tehnologijom koja može podnijeti tu ogromnu toplinu, piše Huffington Post.

 

 

 

Na NASA-inoj video snimci se vidi nešto nalik velikom objektu s nekon vrstom pričvršćene mehaničke ruke. Nakon što se snimka proširila internetom oni koji vjeruju u postojanje NLO-a tvrde kako se radi o izvanzemaljskom svemirskom brodu.

Znanstvenik Nathan Rich iz Laboratorija za pomorska istraživanja pretpostavlja kako se radi o skupu linija koje su ostavile kozmičke zrake koje su 'pogodile' kamerin CCD senzor.

 

 

 

'Linije su u skladu s udarima energetskih čestica (protona) u CCD, to je nešto što se događa na gotovo svakoj fotografiji', kazao je Rich.

Kozmička zraka mogla bi biti objašnjenje i za 'mehaničku ruku koja izgleda kao da je pričvršćena na letjelicu'.

VIDEO

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=F4HcsGItUyU

 

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Da li, vjerujete, da stanovnici, planeta, zemlje imaju

WMD hosting

wmd dno

Registracija

Zahvaljujemo Vam na registraciji!