Utorak 20 Studeni 2018

Pretraga

Blogovi

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Neobjašnjivo

Tajna 37 pararele

06 Lip 2018
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

  nlo 37 paralela

          

Tajna 37. paralele: Brat i sestra otkrili autocestu za NLO-e?

37. paralela proteže se od Kalifornije preko Nevade, Colorada, Kansasa, Missourija, Illinoisa, Kentuckyja sve do Virginije...

Chuck Zukowski i Debbie Ziegelmeyer brat su i sestra koji su godinama putovali diljem SAD-a na svako mjesto na kojem bi se dogodile čudne stvari povezane s NLO-ima.

Tijekom jedne istrage, Chuck je primijetio kako se mnoštvo neobjašnjivih incidenata događa uz 37. paralelu, piše The Sun. Odmah je pozvao svoju sestru koja je istu stvar primijetila na području Missourija pa su, udruživši snage, krenuli u potragu. Ubrzo su se njihove sumnje potvrdile i oni su zapisali izuzetno velik broj neobjašnjivih događaja uz 37. paralelu. Za nju tvrde kako predstavlja autoput za NLO-e, a svoju teoriju objašnjavaju u knjizi ''37. paralela''. U tijeku je i snimanje filmskog prikaza. – Bilo je to 2006. godine kada sam radio na slučajevima mutacija stoke. Svi su oni imali nešto zajedničko, bili su iznimno slični slučajevi, većina ih je bila s desne strane i protezali su se od istoka prema zapadu. Tada sam zapravo shvatio da se većina takvih događaja dogodila u blizini 37. paralele. Odmah sam nazvao sestru i upitao je je li i ona primijetila kako se mutacije uglavnom događaju oko te paralele – objašnjava Chuck. Ta paralela proteže se od Kalifornije preko Nevade, Colorada, Kansasa, Missourija, Illinoisa, Kentuckyja sve do Virginije. Na ovom se potezu nalazi i vojna baza smještena u južnom dijelu zapadne Nevade poznata kao Područje 51 (Area 51) kao i baza Dulce, koju smatraju zbog nekih događanja podzemnom bazom izvanzemaljaca. – Vjerujemo da je paralela 37. svojevrsna autocesta za NLO-e. Čini se kako na tim dijelovima ulaze u naš planet i iz njega izlaze – zaključuje Chuck.

preneseno sa
https://www.vecernji.hr


bilo,je,to,i,iz

WMD hosting

wmd dno

Registracija

Zahvaljujemo Vam na registraciji!