Putnički brodovi

SPASEN JE SPLITSKI SKVER

25 Velj 2011
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
skver1BRODOSPLIT SPAŠEN Stiglo zeleno svjetlo EK-a, mogu se ugovarati novi poslovi!


Brodosplitov program dobio je zeleno svjetlo Europske komisije i mogu ugovarati nove poslove! Vijest koju smo doznali neslužbenim kanalima, potvrdio nam je i čelnik sindikata splitskog škvera Zvonko Šegvić. I on je kaže tu prvu dobru vijest iz Bruxellesa, nakon dvije godine neizvjesnosti, dobio posrednim kanalima jer mu na učestale pozive nije odgovarao državni tajnik u ministarstvu gospodarstva Ruđer Friganovič.Ako prođe Brodposplit, onda prolaze i drugi programi, nedavno nam je rekao jedan visoki vladin dužnosnik i to je verojatno točno. Split, kao najveći, bio je test za cijelu hrvatsku brodogradnju. Do sredine ožujka proceduru ocjenjivanja proći će i programi trogirskog te kvarnerskih brodogradiliša i sada je gotovo sigurno da će i oni biti prolazni.

Splitsko brodogradilište u komunikaciji s Europskom komisijom dobilo je prioritet u odnosu na druge programe iz razloga jer su prvi ostali bez posla.
- Nama je i bilo najvažnije da se konačno skine blokada, koja bi da je potrajala još koji mjesec, škver do kraja ispraznila i od posla i od radnika. Imamo spremne ugovore za grčkog naručitelja i domaći Jadroplov, navozi će opet biti puni, a to znači i dovoljno posla za sve škverane - rekao nam je Šegvić.
izvor
www.slobodnadalmacija.hr

BILO BI GLUPO OVAKVE VRHUNSKE STRUCNJAKE OSTAVIT BEZ POSLA

ovi ljudi su genijalci

svaka cast skverani

O autoru
Author: Miro-sinjEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment