''Teorije'' zavjere

A šta sad

24 Svi 2018
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

vulkan havaji

TUMAČ BIBLIJSKIH PROROČANSTAVA UZNEMIRIO SVIJET: Dosta je laži, PLANETA DEVET DOLAZI vulkan na Havajima je samo prvi u nizu

Vulkanska erupcija na Havajima je događaj koji se dešava jednom u životu jer se približava Nibiru (Planeta Devet), kaže Dejvid Mid poznati tumač biblijskih proročanstava.
Eksplozivna erupcija vulkana Kilauea na Havajima je bila “događaj koji se dešava jednom u životu,“ izazvana pripližavanjem planete Nibiru, tvrdi teoretičar zavjere.

Dejvid Mid je prošle godine rekao da će smak svijeta početi 23. septembra i to sve većim erupcijama vulkana i zemljotresa, što se i događa.


Vulkan Kilauea na Velikom ostrvu skoro neprekidno eruptira već više od tri decenije.

Tokom posljednjih 14 dana, erupcije su postale sve češće i nasilne, sa eksplozivnom erupcijom u četvrtak, izbacujući velike oblake pepela 9.100 metara u vis.

Teoretičar zavjere i tumač Biblije Dejvid Mid tvrdi da je nedavna vulkanska aktivnost pokrenuta sistemom Planete X, ili Nibiru ili Planeta Devet, koji se približava Zemlji.

Nibiru je planetarni objekat koji se kreće ka našem solarnom sistemu i izazvaće apokalipsu na Zemlji koja će izbrisati većinu stanovništva.

Mid, glavni predskazivač Nibirua, veruje da se prilikom njegovog približavanja, magnetno polje Zemlje oslabilo, a gravitaciona sila Planete X izaziva događaje kao što su zemljotresi i erupcije vulkana.

On je rekao: “Kako se Nibiru sistem približava, on utiče na magnetno polje našeg Sunca, što direktno utiče na magnetizam Zemlje. Dakle, imate jedinstvene događaje kao što vidimo na Havajima.“

“Ulazimo u situaciju ili započinjemo proces ili putovanje koje je posebno čudno, problematično, kompleksno, ili kaotično, naročito ono koje postaje takvo kako se razvija ili odvija.“

Američka svemirska agencija NASA je negirala postojanje Nibirua i odbacila je ove tvrdnje kao internet prevare, međutim, upravo juče negirali su ih naučnici iz Kalifornije koji su utvrdili postojanje Devete planete. Iz kog razloga NASA igra ovu igru negiranja još nije poznato.

Dejvid Morison, astronom u svemirskoj agenciji, rekao je: “Ne postoji takva planeta, nikada nije postojala, i verovatno nikada ni neće.“

Više od 20 pukotina se otvorilo u okolini Pune, naročito u okrugu Leilani, gde je 1.700 stanovnika bilo primorano na evakuaciju prošle nedjelje.

Nedavna erupcija vulkana Kilauea je primorala više od 10.000 stanovnika Velikog ostrva da pobjegne iz svojih domova, a zvaničnici su izdali crveno upozorenje dok su rjeke lave uništavale imovinu. Upravo ovih dana imamo priliku da vidimo stravične slike probuđenog vulkana.

Takođe su evidentna omalovažavanja tvrdnji i teorija Dejvida Mida koji je još prošle godine rekao da konačni smak svjeta neće biti u jednom danu već da će početi 23. septembra 2017. a ogledaće se u sve jačim erupcijama vulkana i zemljotresa što se upravo i dešava.

preneseno sa
http://webtribune.rs

nikada,je,ni,neče,rekao

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment