''Teorije'' zavjere

Glupost ili taktički potez?

01 Svi 2014
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

 avion i cheltrails

SKANDALOZNO:
 Nespretni pilot zaboravio isključiti chemtrailse prilikom slijetanja pa ga uhvatila kamera!
 
 Ovaj video je nepobitan dokaz postojanja chemtrailsa!

Pilot komercijalnog zrakoplova napravio je strašnu glupost i nepobitno dokazao postojanje chemtrailsa, kada je prilikom slijetanja jednostavno zaboravio isključiti "sustav" pa su chemtrailsi bili vidljivi na vrlo niskoj visini

, a što su zabilježili i ljudi te sigurnosne kamere na aerodromu. Naime, zrakoplov je i slijetajući na pistu još uvijek puštao zaprašivače u zrak, što se do sada nikom nije dogodilo. Ovo je prvi empirijski, vidljivi dokaz za ljude koje su nazivali "teoretičarima urote", a koji su tvrdili da zrakoplovi u atmosferu ispuštaju nedozvoljene aerosole bez znanja čovječanstva i na štetu istoga. Nakon prikazivanja ove snimke, mnogi građani su najavili podizanje privatne tužbe protiv vlade SAD-a jer sada u rukama imaju dokaz za njihovo postojanje. Snimka dokazuje da untoč slijetanju zrakoplova po maglovitom vremenu, chemtrailsi u ovom slučaju ne mogu biti demantirani vremenskim neprilikama, jer je na snimci vidljivo kako tragovi ne dopiru iz mlaznih motora kako skeptici oduvijek zagovaraju. Drugo, na snimci je vidljivo da iz krila ne uzlazi samo voda već se jasno vide mlaznice koje izlaze iz nekoliko djelova krila ovog zrakoplova što ne bi bilo moguće da su u pitanju kondenzacijski tragovi. Pogledajte video i prosudite sami!

 

preneseno sa
http://www.dnevno.hr

 

 

 

 

 

 

 

Pilot komercijalnog, zrakoplova napravio, je strašnu glupost, i nepobitno dokazao, postojanje chemtrailsa

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment