Izgubljene civilizacije

Vanzemaljske tehnologije ili što će se dogoditi ako dobijemo neograničen pristup super tehnologijama?

28 Kol 2021
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Vanzemaljske tehnologije ili što će se dogoditi ako dobijemo neograničen pristup super tehnologijama?

Diljem planete Zemlje arheolozi i geolozi bilježe i prepoznaju vanzemaljske tehnologije, izvanredne artefakte koji svjedoče o upotrebi visokih tehnologija u antici.

Lingvisti su, radeći kroz drevne tekstove, čitali izvanredne upute. Drevni nalazi nedvojbeno ukazuju na vanzemaljske tehnologije, na postojanje vanzemaljskih civilizacija koje posjeduju nenadmašno znanje.

     tehnologii 2

Na prvi pogled, naše razumijevanje i poznavanje svijeta predstavlja jedinstven i dosljedan sustav. Međutim, ako uzmemo u obzir vanzemaljske tehnologije koje krše sve zamislive i nezamislive zakone fizike, možemo izvući jednostavan zaključak, zaključak da smo mi, zemljani, daleko od najrazvijenije i najnaprednije civilizacije u svemiru.

Što će se dogoditi ako dobijemo neograničen pristup izvanzemaljskim super tehnologijama? Bez sumnje, možemo odgovoriti da ćemo imati “pet minuta” života. To je kao da pustite malo dijete da se igra atomskom bombom. Slika zemaljskog svijeta "uređivana" je određeno vrijeme i ostat će takva sve dok ne odrastemo, naime:

Sve dok se ne riješimo sebičnih unutarnjih i vanjskih interesa;
Sve dok ne ojačamo moralne i etičke elemente naše kulture;
Vanzemaljci namjerno usporavaju naš znanstveni i tehnički razvoj, ne dopuštaju nam znanstvena otkrića na kojima se temelje njihove tehničke i psihičke tehnologije.

Mogućnosti supertehnologije
Vanzemaljske tehnologije imaju sposobnost:

Prikupiti energiju gavvaha, koji je hrana za vanzemaljce i koju osoba izbacuje u ogromnim količinama u vrijeme snažnih mentalnih i fizičkih iskustava. Pročitajte više u članku: Vanzemaljska invazija: Skriveni neprijatelj;
Vanzemaljske tehnologije mogu se "srušiti" u astralno tijelo osobe i djelomično isključiti svijest, kontrolirajući je u vlastite svrhe. Stoga je toliko važno redovito se čistiti i razvijati svoj astral.
Pogledajte i video: Kako se zaštititi od vanzemaljaca - od vanzemaljskih zlonamjernih struktura?

Ljudi putem električnih uređaja, mobilnih telefona i računala mogu blokirati pristup informacijama koje dolaze iz Duše, Univerzuma i različitim razinama svijesti;
Vanzemaljski brodovi mogu letjeti kolosalnim ubrzanjem;
Takve super-tehnologije mogu onesposobiti električnu opremu zrakoplova, automobila, zemaljskih satelita i još mnogo toga.
S istim povratkom, tehnologije izvanzemaljskih rasa mogu se koristiti upravo suprotno, odnosno ne mogu se koristiti za uništavanje, već za stvaranje.

    nano tehnologija1    

! Kako bi izdržali i odoljeli štetnim vanzemaljskim strukturama, kako bi razbili ovaj zlonamjerni sustav, potrebno je zakoračiti na duhovni put razvoja i izaći iz kotača Samsare.

! Važno je svu svoju snagu volje, energiju i vrijeme usmjeriti na transformaciju svog unutarnjeg svijeta, usmjeriti ga na razumijevanje znanja i otkrivanje sposobnosti.

izvor
https://avisi.ru/

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment