"Zvijezda Ra" u sazviježđu Bika - misteriozno mjesto odakle su došli vanzemaljci i stvorili nas ljude?

17 Tra 2022
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

"Zvijezda Ra" u sazviježđu Bika - misteriozno mjesto odakle su došli vanzemaljci i stvorili nas ljude?

 

Wayne Herschel je neumorni istraživač. U više od 15 godina istraživanja arheo-astronomije otkrio je izvanrednu tajnu cijelom čovječanstvu. Tajna koju je prije više od pola tisućljeća intuitirao briljantni Leonardo da Vinci, kada je identificirao podrijetlo koda za ljudski model - "Vitruvian Man". Ista tajna predstavljena je u drevnom spomeniku Stonehengeu, kao i u piramidama diljem svijeta.

Herschel je otkrio da se svih 50 piramida u Donjem Egiptu čini najsjajnijim zvijezdama koje tvore zviježđa duž Mliječne staze. Ali najvažnije je da postoji "X" - koji označava posebno mjesto i zagonetno tvrdi da je ljudsko potomstvo povezano s nečim što se čini kao još jedna zvijezda nalik Suncu. Herschel također pokazuje da Stonehenge ima isto kozmičko rješenje, te da piramidalne strukture Maja, Inka, Kmera i mnogih drugih diljem svijeta ponavljaju istu temu zvjezdane karte.

Sve ove civilizacije imaju istu opsjednutost zvijezdom nalik Suncu u zviježđu Bika, zvijezdom koju drevni ljudi strastveno nazivaju "zvijezda svojih bogova". Ovu tajnu znala su tajna društva, posebno masonerija. Tako se u starim dokumentima, ali i novijim slobodnozidarskim dokumentima, govori o "The Blazing Star" ("Sjajna zvijezda"), "Star of Ra" ili "Star of Solomon".

steaua lui Ra

Ovu zvijezdu, od koje polazi sjajna zraka prema Zemlji, nalazimo predstavljenu čak i na američkom dolaru, dokaz koji pokazuje njenu važnost za tajna društva. Također se nalazi u " Clavicula Salomonis" / "Solomonov ključ" , drevnom rukopisu koji se danas nalazi u Britanskoj knjižnici.

Istraživač Wayne Herschel, koji je napisao The Hidden Records 2003. , tvrdi da je pronašao desetke dokaza na raznim mjestima diljem svijeta koji se mogu naći u "Star Ra", nas do Plejada i do zvijezda u zviježđu Orion . A "Zvijezda Ra" ne bi bila ništa drugo nego zvijezda naših kreatora, odnosno otuda su došli vanzemaljci i stvorili nas ljude davno. Više pojedinosti o tim lokacijama može se pronaći na web stranici istraživača: thehiddenrecords.com .

Sve što je gore napisano u ovom članku podsjeća me na SF film "Prometej" iz 2012. , koji ima sljedeću temu: dva arheologa (na kraju 21. stoljeća) uspijevaju pronaći još tragova i crteža starih nekoliko desetaka tisuća godina, diljem svijeta, što ukazuje da su ljude izvorno stvorili vanzemaljski bogovi s udaljenog planeta u određenom sazviježđu. Dvojica arheologa, zajedno s timom astronauta koje financira bogat čovjek, ukrcavaju se u letjelicu Prometheus i kreću na taj daleki planet, "dom" izvanzemaljskih bogova.

izvor
https://www.lovendal.ro/wp52/steaua-lui-ra-din-constelatia-taurului-locul-misterios-din-care-au-venit-extraterestrii-si-ne-au-creat-pe-noi-oamenii/

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment