Ponedjeljak 18 Veljača 2019

Pretraga

Blogovi

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

VIDEO: NLO SNIMLJEN IZNAD ZADRA? 'Bili smo šokirani ali i u strahu: Ovo je stvarno čudno, ali u vanzemaljce ne vjerujem... ili?

26 Lis 2015
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

NLO 945123S1

 

 

Nepoznati leteći objekt na nebu iznad Zadra snimila je jedna mještanka u subotu navečer u noći oko 3 sata. Pošto nije mogla otkriti o kakvoj se pojavi na noćnom nebu radi, poslala je portalu Zadarski.hr ekskluzivne fotografije i video snimku nepoznatih letećih objekata, piše Zadarski.hr.

- Šaljem vam nešto što će možda i vas ostaviti u čudu kao što je i mene: navečer smo izašli sa društvom u provod međutim putem prema doma oko 3.30 ujutro (po novom vremenu) nešto nas je ostavilo u šoku i u čudu, a i u jednoj dozi straha jer nismo mogli skužiti o čemu se tu radi.

- Iz automobila putem doma na relaciji Maraschino kluba prema nogometnom stadionu Stanovi u Zadru prema istoku, primijetila sam neobična dva svjetla na nebu. Nevjerojatno je bilo to što se nije micalo, a s obzirom da je moja dioptrija malo slaba poslikala sam i snimila s mobilnim uređajem, doduše ne tako dobre rezolucije. Nadam se da ćete vi uspjeti otkriti i vidjeti o čemu se tu radi, dali su to zvijezde ili meteori? Ma nemoguće, preblizu je, a opet neobičnog oblika kao da se sastoji od više niza svjetlosti. Još uvijek gledam slike i nemoguće je što bi to moglo biti. Avion sigurno nije, zvijezde ne vjerujem, ali opet možda neki od ruskih ili američkih špijunskih satelita. Ovo je stvarno čudno, a ne želim sebi reći da su to vanzemaljci jer ne vjerujem ili - ajmeeee - napisala je čitateljica.

Možete li odgonetnuti što je na snimci?

 

izvor: jutarnji.hr

WMD hosting

wmd dno