Ponedjeljak 18 Veljača 2019

Pretraga

Blogovi

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Da li smo na pragu revolucije?

21 Sij 2019
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

mumija3

 

Kada su otkrili ovo tijelo, odmah su zaključili da nešto nije ljudsko sa njim. Nakon što su pregledali ruke, zaključili su što bi to moglo biti

Da li smo sami?

unearthing nazca mariaZnanstvenici su procjenili da postoji preko 100 milijona galaksija koje sadrže ugrubo preko 800 triliona planeta u do sada poznatom svemiru. Tisućama godina ljudska vrsta gleda u nebo i pita se da li tamo postoji nešto ili netko tko nas gleda ili nadgleda. Uobličili smo te naše nade i strahove u religije i razne pokrete, ali do sada nije bilo niti jednog jedinog konkretnog i opipljivog dokaza koji bi rasvjetlio ovaj misterij. Nedavno otkriće mumificiranog ostatka u Peru-u na dobrom je, čak i odličnom putu da nam da konačni odgovor ili nas barem opako približi ka odgovoru.

Pogledajte video na linku ispod ukoliko želite saznati više o otkriču za koje se pretpostavlja da bi moglo biti izvanzemaljskog podrijetla:

http://video.flexmmp.com/embed/125395/

implant metallique main

 

Nevjerojatna mreža drevnih geoglifa ugravirana je u podnožju peruanske pustinje Nazca.
Vidljive samo izdaleka, ove izvanredne figure postale su poznate kao linije Nazca i desetljećima privlače arheologe iz cijelog svijeta. Ali kada je tim istražitelja poznatih kao grupa Gaia odletio na ovu zapanjujuću lokaciju, nisu imali na umu geoglifove. Umjesto toga, grupa je nedavno otkrila ono što bi potencijalno moglo biti prva poznata vanzemaljska mumija.
Mumificirani humanoid mjeri 140cm u visinu i ima iznimno velike oči. Osim što ima izduženu lubanju, fosilizirano biće ima jednu karakteristiku koja je ostavila momčad zaprepaštenu - tri prsta na svakoj ruci i stopalu! Znanstvenici koji proučavaju fosil kažu da to možda nije deformirano ljudsko biće, već "drugo stvorenje". Prema grupi Gaia, ispitivanja bi mogla pokazati da mumija sadrži materijale koji se razlikuju od svih drugih pronađenih u fosilima.

Tvrdeći da su već izračunali starost ispitanika koristeći datiranje ugljika, tim navodi da je živio između 245. i 410. godine. Također je vrijedno napomenuti da okolne planine prikazuju slične trodijelne humanoide, što sugerira da su ta bića mogla postojati u antičko doba.

anneau main 300x300
Ali postoji i razlog da budemo skeptični prema ovom otkriću, jer skupina Gaia ne uživa najbolju reputaciju među istraživačima. Primjerice, uključenost jednog višeg člana u nekoliko lažnih otkrića NLO-a ozbiljno je narušila vjerodostojnost organizacije.

Stručnjak za NLO Nigel Watson tvrdi da fosil izgleda kao "gips na koštanoj strukturi s tri prsta pričvršćena za ruke". Međutim, Nigel priznaje da se njegova procjena temelji na videu jer osobno nije pregledao mumiju


Nakon što je pogledala dokaze, antropologinja Alicia McDermott zaključuje da je u tim situacijama "važno ostati znatiželjna, ali skeptična". Čini se da je to razuman pristup, jer je teško biti 100% siguran da je nešto istina. Što god mislite o tvrdnjama Gaia grupe, njihov rad može na neki način pomoći u odgovaranju na jedno od najtrajnijih pitanja čovječanstva: jesmo li sami u svemiru?

WMD hosting

wmd dno