Utorak 26 Ožujak 2019

Pretraga

Blogovi

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Civilna tehnologija

Spašavanje podataka sa oštećenih medija

23 Sij 2012
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Uvodna9  Sigurno ste se kad tad našli u situaciji da Vam je izgorio hard, a na njemu ste imali npr.sve obiteljske slike ili neke super važne podatke i počupali si kosu, opsovali sve po redu, pali u komu ...  

E danas Vam predstavljamo rješenje koje bi Vam moglo vratiti većinu takvih podataka.

 

Spašavanje podataka – data recovery je kompleksan postupak povrata podataka kojima se ne može pristupiti uobičajenim putem. Podaci se spašavaju sa logički neispravnih medija kao i sa fizički oštećenih medija.

Pri tom postupku najvažnija je sigurnost samih podataka.


 

 

 

Kako bi uspješnost spašavanja podataka bila što veća neophodno je stalno ulagati u nove tehnologije i znanja. Jedino na taj način moguće je pružiti profesionalnu uslugu spašavanja podataka. DataSector d.o.o. uspješno spašava podatke sa svih vrsta Hard Diskova (SCSI, SATA, PATA, SAS, ZIF...), RAID polja, SSD diskova te svih ostalih digitalnih medija za pohranu podataka.  

“U slučaju otkazivanja hard diska nemojte paničariti i nepromišljenim postupcima pokušavati vratiti podatke. Hard diskovi su kompleksne računarne komponente te svaki krivi potez može dovesti do trajnog gubitka podataka.
Za svaki problem potražite savjet od data recovery inženjera - DataSector d.o.o.”

 

Podaci

WMD hosting

wmd dno